Sezin Erbil'den babasına 'çok şükür' mesajı

Sezin Erbil'den babasına 'çok şükür' mesajı
Uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil için kızı Sezin Erbil'den duygu dolu bir paylaşım geldi. Erbil 'Şükürler olsun bu günümüze' dedi.

Hayatta kalma savaşında durumu iyiye giden Mehmet Ali Erbil'in sağlığı için binlerce kişi araştırma yapıyor ve iyileşmesini istiyor. Yıllardır televizyon ekranlarında boy gösteren ve yer aldığı projelerle Türkiye'nin kalbinde yer edinen Mehmet Ali Erbil için kızı Sezin Erbil de bir paylaşımda bulundu. Erbil yayınladığı kare ve mesajla takipçilerini duygulandırdı.

'ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNÜMÜZE'
Instagram hesabının hikaye bölümünden babasıyla ilgili bir video paylaşan Sezin Erbil paylaşıma, "Yoğun bakımda 68 gün geride kaldı. Babacığım sesini duymak bile güç veriyor. Şükürler olsun bu günümüze" notunu ekledi.

sezin erbil instagram

Sezin Erbil kimdir? Kaç yaşında ve mesleği
Sezin Erbil, 16 Nisan 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. 1980 ile 1985 tarihleri arasında evli kaldığı Muhsine Kamiloğlu'nun kızı olan Sezin Erbil, Mehmet Ali Erbil'in en büyük kızıdır. Mehmet Ali Erbil'in diğer evliliklerinden olan Yasmin Erbil ve Ali Sadi Erbil adında iki kızı vardır. Bir dönem şarkıcı Alişan ile beraber olan ancak evlilik arefesinde ayrılık kararı alan Sezin Erbil, 2009 yılında çocukluk arkadaşı Evren Yazgan ile Sait Halim Paşa Yalısı’nda hayatını birleştirdi. Sezin Erbil Blog Yazarı ve Mücevher tasarımcısı olarak çalışmaktadır. Kendi adını taşıyan bir bloğun yanı sıra takı tasarımları yapmakta ve bunları ünlü bir e-ticaret markasının sitesi üzerinden satışa sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.