Shakira’nın ahı tuttu! Sevgilisi, Pique’yi Guardiola ile aldattı!

Shakira’nın ahı tuttu! Sevgilisi, Pique’yi Guardiola ile aldattı!
Shakira’yı aldatması ile gündem olan İspanyol futbolcu Pique aldatıldı! Ünlü futbolcunun kız arkadaşı, teknik direktör Guardiola ile beraber!

Hüsamettin Ozan Aslan - Gerard Pique’ye büyük şok! Uğruna iki çocuğunun annesi ünlü şarkıcı Shakira’dan ayrıldığı kız arkadaşı tarafından aldatıldı. Pique’nin kız arkadaşının yeni sevgilisi ise yine futbol dünyasından tanıdık bir isim oldu. Clara Chi Martin’in ünlü teknik direktör Pep Guardiola ile birlikte olduğu iddia ediliyor. 

Geçtğimiz aylarda futbolu bırakan İspanyol sporcu Gerard Pique magazin gündeminden düşmüyor. Uzun yıllardır dünyaca ünlü Latin şarkıcı Shakira ile birlikte olan ve iki erkek çocukları bulunan çift, geçtiğimiz yaz ilişkilerine nokta koymuştu. Ayrılığın hemen ardından ise Pique'nin Shakira'yı aldattığı haberleri gündem olmuştu.

Pique cephesinde ise yine bir aldatma haberi gündeme geldi. Ancak bu sefer aldatılan taraf ünlü futbolcu oldu. Bir süredir Gerard Pique ile birlikte olan Clara Chi Marti'nin ünlü futbolcuyu aldattığı öne sürüldü. 

Çocuklarıyla aynı okula gidiyor

İspanyol basınında yer alan habere göre, Martin'in Pique'yi aldattığı kişi de ünlü bir futbol adamından başka değil. Son olarak Manchester City'nin teknik direktörlüğünü yürüten Pep Guardiola ile Clara'nın ilişkisi olduğu iddia ediliyor. Bu haber karşısında sessizliğini koruyan Pique'nin vereceği yanıt merak konusu oluyor. 52 yaşındaki Guardiola ile 23 yaşındaki Marti'nin ilişkisinin ne zaman başladığı ise bilinmiyor. Ancak Marti ile ünlü teknik direktörün çocuklarının aynı okula gittiği ve ikilinin de bu vesileyle tanıştıkları söyleniyor.

Guardiola'nın eşi sessizliğini koruyor

Öte yandan, Pep Guardiola'nın, Cristina Sierra ile 27 yıllık bir beraberliği var. Teknik adamın eşinin bu aldatma haberine göstereceği tepki de oldukça merak ediliyor.

Konu ile ilgili söylentilerden biri de Gerard Pique'nin, Marti'yi aldatması üzerine ünlü güzelin intikam almak amacıyla Guardiola ile birlikte olduğu. Önümüzdeki günlerde tarafların yapacağı açıklamalarla olay detaylarının netleşmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.