Sıla Türkoğlu yine dizi aşkı yaşıyor! İşte yeni sevgilisi

Sıla Türkoğlu yine dizi aşkı yaşıyor! İşte yeni sevgilisi
Güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, bu sezona damga vuran diziler arasında bulunan Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterine hayat veriyordu. Yapımdaki baş rol arkadaşı Doğukan Güngör ile dizide aşk yaşayan başarılı isim bir kez daha kamera önündeki birlikteliği gerçek hayata taşıdı.

Her hafta cuma günü yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısıan çıkan Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını'yla girdiği rekabette kıyasıya mücadele veriyor. Reyting sıralamasında üst sıralara oynayan ve ivmesini kaybetmeyen yapımın baş rol oyuncuları arasındaki aşk da gündeme oturdu. Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu ile Fatih karakterine hayat veren Doğukan Güngör yeni bir ilişkiye başladı.


Uyumları beğenildi, gerçeğe dönüştü

Başarılı oyuncular Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün dizideki uyumu izleyenler tarafından ilgiyle takip edilmiş ve çok beğenilmişti. Diziyi başarıya götüren ve zirvede tutan etkenlerden biri de ikili arasındaki ahenkti. Seyircilerin sosyal medyada sıkça dile getirdiği yakınlık artık gerçek hayatta da yaşanıyor.


640xauto


 

Daha önce de yaşadı

Sıla Türkoğlu yeni aşkı ile gündeme gelse de bu onun ilk dizi birlikteliği değil. Daha önce Kanal 7'de yayınlanan ve 2 sezon boyunca hafta içi her gün izleyicilerin karşısına çıkan başarılı oyuncu, yine baş rol oyuncularından Halil İbrahim Ceyhan ile aşk yaşamıştı. Sonrasında ise diziden ağır çalışma şartları konusundaki şikayetleri nedeniyle ayrıldığını açıklamış, yapım ekibiyle karşı karşıya gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.