Sıla Ziynet Sali'nin kolunu kırdı! Alçılı fotoğraf şoke etti

Sıla Ziynet Sali'nin kolunu kırdı! Alçılı fotoğraf şoke etti
Ahmet Kural tarafından darp edilip şiddete uğraması iddiasıyla gündemde olan Sıla'nın Ziynet Sali'nin kolunu kırdığı öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı Sıla davalık olduğu eski sevgilisi Ahmet Kural'a 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmış ve iki taraf açıklamalarıyla kendini savunmuştu. Tartışma ve şiddet sebebinin nedenlerinden biri olarak gösterilen Ziynet Sali'nin Sıla ile samimi ilişkisiydi. Hatta eşcinsel birliktelik iddiaları da yer almıştı. Şimdi ise Ziynet Sali ve Sıla arasındaki bir olay gündeme bomba gibi düştü.

Beyaz TV'de hafta içi günlerinde yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında şok bir iddia ortaya atıldı. Ünlü sunucu Ece Erken yayında Whatsapp ihbar hattına gelen bir istihbarat ve iddiayı paylaştı. Otel adı verilerek Sıla'nın Ziynet Sali'ye şiddet uygulayıp kolunu kırdığını dile getirdi.

ziynet sali sıla

Alçılı fotoğraf yayınlamıştı
O dönemde sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Sali, kolunun merdivenden düşmesi sonucu kırıldığını iddia etmişti. Ünlü şarkıcı paylaşımının altına, "İki gün önce kayıp, merdivenlerden düşmem sonucu bileğim kırılmış. Tüm geçmiş olsun mesajlarınızı tek tek okudum şifa oldu çok çok teşekkürler" notunu düşmüştü.

ziyent sali sıla

Daha sonra eli alçılı bir şekilde makyaj yaptığı sırada da bir fotoğrafını yayınlamış ve "Hayat çok kısa… Kollar kırılsa da kalpler kırılmasın. Sahne beklemez" demişti.

Fakat Beyaz TV Sali'nin kolunun Nişantaşı'nda bir otelde Sıla tarafından kırıldığını ileri sürdü. Bu iddia karşısında da Sıla ne de Ziynet Sali cephesinden henüz herhangi bir açıklama gelmedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.