Taburcu olmaya hazırlanıyordu… Settar Tanrıöğen’den kötü haber!

Taburcu olmaya hazırlanıyordu… Settar Tanrıöğen’den kötü haber!
Bir süredir beyin kanaması nedeniyle hastanede tedavi gören usta aktör Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında şok bir gelişme yaşandı!

Settar Tanrıöğen’in iyileştiği yönündeki haberler yakınlarını ve hayranlarını sevindirirken, ünlü oyuncunun yeniden ameliyat masasına yatırıldığı ortaya çıktı. Bilindiği gibi son olarak Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakterine hayat verirken rahatsızlanan ve beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkan Settar Tanrıöğen yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Tedavisi tamamlanarak normal odaya alınan Tanrıöğen’in yakın zaman içerisinde taburcu edilmesi bekleniyordu. Ancak son olarak magazin kulislerine yansıyan habere göre, usta aktör yeniden bıçak altına yattı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Setter Tanrıöğen dün üçüncü kez ameliyat oldu. Baş ağrısı şikayetlerinin artması üzerine tetkikleri yapılan aktörün yeniden bıçak altına yatmasına karar verildi. 26 Ocak’tan bu yana hastanede olan Tanrıöğen dün yeniden ameliyata alındı.

Beyin damarlarında kanama başladığı tespitiyle tedavisine başlanan Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti setine geri dönememiş ve yerine Ahmet Mümtaz Taylan getirilmişti.

Tanrıöğen’in önümüzdeki günlerde taburcu edilmesi bekleniyordu. Ünlü oyuncunun yeniden ameliyat edildiği haberinin duyulması sevenlerini üzerken, hastaneden konuya dair resmi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.