Ünlü sanatçı ödül törenlerine katılmayacağını açıkladı

Ünlü sanatçı ödül törenlerine katılmayacağını açıkladı
Ünlü sanatçı ödül törenlerini hedef alarak Instagram hesabından paylaşım yaptı. "Bir süredir olduğu gibi bundan sonra da ödül törenlerine katılamayacağım" dedi.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş ödül törenlerini hedef alarak Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. "Aday gösterilmemin de ödül almamın da uygun olmadığını düşünüyorum" dedi.

"Bir süredir olduğu gibi bundan sonra da ödül törenlerine katılamayacağım"

Ödül törenlerinden rahatsızlığını dile getiren Ebru Gündeş Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Her yıl olduğu gibi, Eylül ayının gelmesiyle birlikte ödül töreni organizasyonlarının davetleri başladı." sözleriyle yazısına başladı.

"Yıllardır, sayısını hatırlamadığım kadar çok ödüle layık görülmüş olmaktan dolayı yaşadığım mutluluk tabii ki çok büyük. Minnettarım.

Ancak bir süredir olduğu gibi bundan sonra da ödül törenlerine katılamayacağım için aday gösterilmemin de ödül almamın da uygun olmadığını düşünüyorum.

Mesleğinde 30 yılını devirmiş bir sanatçı olarak bu ödüllerin ödüllerle daha fazla motive olacak kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla buluşmasının daha doğru olduğu kanaatindeyim.

Anlayışınıza ve ricam hassasiyetle yaklaşacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim." ifadeleriyle yazısını sonlandırdı.

375185122-846969806608087-102516775-ou31-720x1280.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.