Ünlü şarkıcı başörtülü hayranıyla sahnedeki anlarını paylaştı

Ünlü şarkıcı başörtülü hayranıyla sahnedeki anlarını paylaştı
Şarkıcı Hadise, Gaziantep konserinde başörtülü hayranını sahneye aldı. Hislerini dile getirdiği bir yazıyla paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü pop şarkıcısı Hadise, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Gaziantep konserinden başörtülü hayranıyla şarkı söylediği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz?

Hadise kendisine yüzük hediye eden adı Ayşegül olan hayranıyla olan paylaşımında "Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Birkaç şey daha söyledik birbirimizin kulağına sarıldık, ağladık

Pop yıldızının paylaşımı şu şekilde: "Dün akşam seyirci arasında Küçük Bir Yol şarkım çalmaya başladığında Ayşegül'ü gördüm. Küçük Bir Yol şarkımla olan derin bağını hissettim ve gel yanıma dedim. Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz? İnsan ve kadın. Ayşegül; 'Ben de hep sıfırdayım' dedi tam şarkımızın o kısmında. Birkaç şey daha söyledik birbirimizin kulağına sarıldık, ağladık ve şarkımızı birlikte söyledik. Bana parmağındaki yüzüğü hediye etti Ayşegül ve o yüzük hala parmağımda. Biz aslında bir şarkıyla neler yaşamışız, hissetmişiz. Müzik, sanat hep olsun, bizleri duygularımızla böyle bir araya getirsin. Ayşegül, Hadise fark etmez. Hepimiz çok özeliz ve kendi küçük yolumuz ilerliyoruz"

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.