Ünlüler hakkında hiç bilinmeyen gerçekleri duymaya hazır mısınız?

Ünlüler hakkında hiç bilinmeyen gerçekleri duymaya hazır mısınız?
Tüm Türkiye'nin sevdiği birbirinden güzel kadın sanatçılarımızın bazı bilmediğimiz gerçekleri ortaya çıktı. Peki, bu hiç bilinmeyen gerçekleri duymaya hazır mısınız?

Herkesin sevdiği bildiği ve yakından takip ettiği bazı ünlülerimizin bilinmeyen gerçeklerini bu haberimizde sizler için derledik.

1. Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil'den çarpıcı itiraf: Ekonomik kriz yüzünden artık...

Nil Karaibrahimgil Boğaziçi'de okurken Mor ve Ötesi grubunun solisti olan Harun Tekin'e aşıkmış. Fakat Harun Tekin o zamanlar Pelin Batu ile bir birliktelik yaşıyormuş. Bunun üzerine Nil Karaibrahimgil Pelin şarkısını çıkartmış. Şarkıda hepimizin bildiği üzere Mor bana gitmez Pelin'e gider dediği bir bölüm var. Yani şarkı tamamen gruba gönderme olarak yapılmıştır.

2. Beyonce

Beyonce tüm ekibini doyurdu: Fast food siparişine 50 bin lira harcadı | Independent Türkçe

Dünyaca ünlü güzel Beyonce'un bir parfüm firması olduğunu biliyor muydunuz? Asıl ilginç olan kısım ise Beyonce'un parfümlere alerjisi var.

3. Angelina Jolie

Angelina Jolie haberleri - Son dakika Angelina Jolie gelişmeleri - Sözcü Gazetesi

Güzeller güzeli Hollywood yıldızının dünyanın en değerli ve önemli bıçaklarının bulunduğu bir koleksiyonu olduğunu biliyor muydunuz?

4. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence: “I Didn't Have a Life. I Thought I Should Go Get One” | Vanity Fair

Başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde en çok kazanan oyuncu seçildi. Ancak Jennifer Lawrence'ın kariyerindeki bu başarının arkasında fedakarlıklar da var. Güzel oyuncu liseyi hiç bitirememiş ve diploma alamamıştı. Oyunculuk kariyerine devam etmek için 14 yaşında okulu bırakmak zorunda kaldı.

5. Charlize TheronCharlize Theron

Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, genç bir kız olarak yaşadığı travmayı uzun yıllar atlatamadı. Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991'di. O gece Theron'un alkolik babası eve sarhoş geldi. O sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü. 'Babam hasta bir alkolikti' diyen Theron, 'Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince.. Benim kızım da aynı durumda olsaydı ben de aynı şeyi yapardım' diye o geceyi anlatmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.