Özgür Ozan'ın eşi bakın kim çıktı: Görünce şok olacaksınız!

Özgür Ozan'ın eşi bakın kim çıktı: Görünce şok olacaksınız!
En uzun soluklu dizi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban karakteriyle ses getiren Özgür Ozan, başarılı oyunculuğu ve sempatik tavrıyla dikkat çekti. Özel hayatı merak uyandıran ünlü oyuncunun eşi de meğersem tanıdığımız biriymiş.

Kanal D'nin sevilen ve rekorlar kıran dizisi Arka Sokaklar'da HHüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan, başarılı oyunculuğu ve sempatik tavrıyla dikkat çekti. Ünlü komedyenin eşi de merak konusu olan esprili tarzı ve esprili tavrıyla geniş bir hayran kitlesine sahip.

Özgür Ozan 1

Magazinden her zaman uzak durmaya çalışan Özgür Ozan'ın eşinin haberini duyanlar şaşkına döndü. 2005 yılında Neslihan Uğur ile evlenen ünlü oyuncu, eşiyle nasıl tanıştığını anlattı.

Özgür Ozan eşi 1

Daha önce sanat yönetmenliği ve yapım yönetmenliği görevlerinde bulunan Neslihan Uğur, 2000'li yılların başında Çocuk Duymasın dizisinin kamera arkası ekibine katıldı.Neslihan Uğur ile Özgür Ozan'ın Çocuk Duymasın filminin setindeki dostluğu kısa sürede aşka dönüştü. Çift 2005 yılında evlendi ve bir yıl sonra Deniz adını verdikleri bir oğulları oldu.

Özgür Ozan eşi 2

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.