Eda Ece'nin acı kaybı, ilk çocuğunu kaybetti

Eda Ece'nin acı kaybı, ilk çocuğunu kaybetti
Başarılı oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından sevenleriyle acısını paylaştı. İlk çocuğum olarak hitap ettiği köpeği Plüto'nun hayatını kaybettiğini belirtti.

Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle kariyerinde ivme kazanan oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklamış ve annelik heyecanı yaşadığını ifade etmişti. Eda Ece dün yaptığı sosyal medya hesabındaki paylaşım ile sevenlerine acı kaybını duyurdu.

Köpeği Plüto hayatını kaybetti

Eda Ece, ilk annelik duygusunu yaşadım dediği köpeği Plüto'nun hayatını kaybettiğini açıkladı. Eda Ece üzüntüsünü şu sözleri ile ifade etti:

“Hoşça kal Pluto’m… En sadık arkadaşım, kendi küçük yüreği büyük yoldaşım, peşimi hiç bırakmayan, ilk çocuğum. Öyle çok anımız var ki seninle, beraber büyümüştük.. Annen seni çok özleyecek. Bütün aile çok üzgünüz. Daha fazla yazamayacağım, resimlerine de zor bakıyorum. Bu güzel 10 yıl için binlerce kez teşekkür ederim sana. Plüto 12.12.2013-18.10.2023"

pluto.webp

Profil fotoğrafını köpeği ile olan fotoğrafla değiştirdi

Hamileliği devam eden Eda Ece, sosyal medya hesabından profil fotoğrafını da köpeği Plüto ile çektiği resmini koyarak değiştirdi. Eda Ece'nin yaşadığı acı kayba ise sevenlerinden teselliler gelerek, gönderisine binlerce yorum yağdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.