Yılın kavgasında son gülen Gülben Ergen

Yılın kavgasında son gülen Gülben Ergen
Sunduğu programda kullandığı ifadelerle Gülben Ergen ile bir kez daha karşı karşıya gelen Seren Serengil geçtiğimiz günlerde bir mekanda pişti olmuştu. Ergen meslektaşına omuz atarken Serengil de arkasından gülmüştü ancak yaşanan son gelişme ibreyi güzel şarkıcıdan yana çevirdi.

Magazin dünyasının merkezine oturan Gülben Ergen ve Seren Serengil kapışmasında son gülen Ergen oldu. Eski eşi Mustafa Erdoğan ile birlikte şikayette bulunan Ergen'in ardından RTÜK 207 bin liralık cezayı Serengil'in programına kesti.

YILDIZLARI bir türlü barışmayan Gülben Ergen ile Seren Serengil, Vadİstanbul’da yapılan Gecce’nin yılbaşı partisine katıldı. İki ünlü isim, karşı karşıya gelmemek için köşe kapmaca oynasa da aynı kareye girmekten kurtulamadı. Serengil, yanından geçen Ergen’in arkasından kahkahalar atarken objektiflere böyle yansıdı.

SERENGİL’İ görmediğini söyleyen Ergen sorulara “Adalet yerini buldu” diye yanıt verdi. RTÜK’ün magazin programlarına kestiği cezalar için de “RTÜK kırmızı biberi sürdü ve cezaları kesti” dedi. RTÜK, Seren Serengil’in sunduğu programa Ergen’in kişisel haklarına saldırı gerekçesiyle 207 bin TL ceza kesmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.