70 milyon değilse ne kadar aldınız?

70 milyon değilse ne kadar aldınız?
Halk Tv ve CHP arasındaki gerginlik devam ederken gazetemizin Mehmet Mert imzasıyla gündeme getirdiği ve “70 Milyonluk Protokol” başlığıyla manşete taşıdığı habere ilişkin Halk Tv sahibi Cafer Mahiroğlu, Fatih Altaylı'ya konuştu.

Halk Tv ve CHP arasındaki gerginlik devam ederken gazetemizin Mehmet Mert imzasıyla gündeme getirdiği ve “70 Milyonluk Protokol” başlığıyla manşete taşıdığı habere ilişkin Halk Tv sahibi Cafer Mahiroğlu, Fatih Altaylı'ya konuştu. İddiaları yalanlayan Mahiroğlu, “Bu nasıl bir rakam el insaf” dedi. Mahiroğlu'nun bu cevabı akıllarda soru işareti yaratırken, “O halde ne kadar aldınız?” sorusunu gündeme getirdi.

Gazetemizin geçtiğimiz günlerde Mehmet Mert imzasıyla ve “70 Milyonluk Protokol” başlığıyla gündeme getirdiği Halk Tv ve CHP arasındaki anlaşma ve anlaşmanın iptaline ilişkin detaylara Halk Tv sahibi Cafer Mahiroğlu'ndan yanıt geldi. Fatih Altaylı'ya konuşan Mahiroğlu, “Lokal bir gazete okudum. Diyor ki; CHP Cafer Mahiroğlu’na 70 milyon TL verdi. El insaf ya. Bu nasıl bir rakam” dedi. İddialara ilişkin bir cevap alamadıklarını da anlatan Mert, “Madem kanalın ekonomik sorunu yok, o zaman neden fırtınalar koparıyorsun. Neden ısrarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile randevu istemektesiniz?” diye sordu.

NEDEN KILIÇDAROĞLU'NDAN RANDEVU İSTİYORSUNUZ?

70 milyon gibi bir rakamın söz konusu olamayacağını yineleyen Mahiroğlu, katıldığı yayında CHP'li Eren Erdem'in Halk Tv'ye ilişkin yaklaşımı ve sözlerini de “karanlık adamın birisi, ne yaptığı belli değil” diye yanıtladı. Konuya ilişkin Mehmet Mert ise şu soruları yöneltti; “Mahiroğlu yayında ekonomik durumlarının iyi olduğundan, ‘Görkemli Hatıralar’ programını da kendi öz kaynakları ile yayınlandığından bahsetti. Madem her şey yolunda o halde neden ısrarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile randevu istemektesiniz. Neden birilerini trol olmakla diğerini karanlık adamlıkla suçluyorsunuz?”

9842389823823832.webp

ALTAYLI MERT'İN AÇIKLAMALARINI PAYLAŞTI

Fatih Altaylı da Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert’in Cafer Mahiroğlu’nun açıklamalarına cevaben verdiği yanıtı köşesine taşıdı. Altaylı yazısında; “Mehmet Mert’e göre CHP ile Halk TV arasındaki kavganın nedeni, adı CHP ile özdeşleşen kanalın seçimden bu yana CHP içindeki muhalefetten yana tavır alması ve Ekrem İmamoğlu’nu desteklemesi. Tanju Özcan’ın sözlerine ve yürüyüşüne ekranlarında yer vermesi. CHP yönetiminin kızgınlığı bu yüzden ve CHP’nin ödeme yaptığı diğer bir kanal ile de yollarını ayırmaya hazırlandığı iddiasında” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.