AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi Hamdullah Arvas Atatürk'e 'put' dedi!

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi Hamdullah Arvas Atatürk'e 'put' dedi!
AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi Hamdullah Arvas, yaptığı bir paylaşımda Atatürk'e put benzetmesi yaptı. Arvas, paylaşımına tepki gösteren bir takipçisine de "Put kimisine göre bir heykel, kimisine göre de cehaletin daniskası. Cevap umarım sizi tatmin etmiştir" cevabını verdi

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi Hamdullah Arvas'ın 2 Ekim'de yaptığı paylaşım büyük tepki çekti. Atatürk düşmanlığıyla tanınan tarihçi Kadir Mısırlıoğlu'nu anan Arvas, "En büyük "put"a karşı cesurca gerçekleri haykıran, Hakkı ve hakikati olduğu gibi anlatan Üstâd Kadir Mısıroğlu’nu rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Hepimiz Mısıroğluyuz, bu dâvânın mücâhidleri bitmedi bitmeyecek" dedi. Arvas, kendisine tepki gösteren bir takipçisine de, "Put kimisine göre bir heykel, kimisine görede cehaletin daniskası. Cevap umarım sizi tatmin etmiştir" cevabını yazdı.

KISA SÜRE SONRA GERİ ADIM ATTI

Tepkilerin artması üzerine, "Esenyurt'un birtakım kendini bilmez yerel gazetecileri konuyu saptırarak gündeme getirdi. Fake hesaplarla, bu iş üzerinden para kazanan hesaplarla saldırdılar" diyen Hamdullah Arvas, "Ben Hamdullah Arvas olarak kurtuluş mücadelesini başlatan önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü seven sayan birisiyim" diyerek geri adım attı. Arvas, Muğlada erkek arkadaşı tarafından vahşice öldürülen Zeynep Şenpınar için de "Hikaye aynı; özgürlük düşkünü bir kadın ve gayrimeşru yaşantısı içinde geçen bir ölüm hikayesi" paylaşımını yağmıştı.

HAMDULLAH ARVAS


 

CANINIZ CEHENNEME!

AK Partili Hamdullah Arvas'a "gerizekalı" diyerek çok sert tepki gösteren CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, "Daha çokça soytarılık etmek için birbirinizle yarışırsınız. En büyük zararı inanca ve kutsal değerlere verirsiniz. Canınız cehenneme!" paylaşımını yaptı.


ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.