Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz! Dadaş Aras'ı 6 defa bıçaklayıp bunları söyledi

Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz! Dadaş Aras'ı 6 defa bıçaklayıp bunları söyledi
Arnavuköy'de trafikte tartıştığı sürücüyü bıçakladıktan sonra kaçan şüpheli Muhammed Enes Uysal (20), dün Avcılar'da yakalanılarak adliyeye sevk edilmişti. Saldırganın en ağır cezayı almasını istediğini belirten mağdur Dadaş Aras da saldırının olduğu an yaşadıklarını Damga'ya anlattı. Uysal'ın kendisine; “Seni burada öldürürüm. Bana polis bile karışamaz. Polis kim oluyor” dediğini anlatan Dadaş'ı, saldırının ardından olay yerine giden kardeşi Sedat Aras ve arkadaşı Ali Karasu da doğruladı

Trafik magandası Muhammet Enes Uysal'ın saldırısına uğrayan Dadaş Aras ile kardeşi Sedat Aras ve arkadaşları Ali Karasu, olay sonrası yaşadıklarını Damga'ya anlattı. Ağabeyinin bıçaklanma haberini alır almaz Karasu'yla birlikte olay yerine gittiklerini anlatan Sedat Aras, polislerin şüpheli tavırlar sergilediklerini belirtit. Aras, “Oraya gidince polislerin abimin kullandığı aracın içinde olduğunu gördüm. Polislere ne yapıyorsunuz diye sorunca. Aracın içinde kimlik aradıklarını söylediler. Torpidoyu açtım. Orada para olduğunu biliyordum ama para da yoktu. Polis memurlarına sordum biz bilmiyoruz dediler ama aracın içindeydiler. Aracın içinde anahtar, cüzdan vs gibi şeylerin olmadığını gördüm” dedi.

OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIRILDIM
Olay yerinde yaşadıklarını anlatmayı sürdüren Sedat Aras, “İlerleyen sürede abimin kullandığı aracın yedek anahtarı olup olmadığını sordular. Ben de var dedim. Bir polis arkadaşla beş dakika gidip gelelim dedim ama olmaz dediler. Tek başıma gönderdiler olay yerinden uzaklaştırdılar. Olay yerine bıraktığım arkadaşım Ali Karasu olay yerindeydi. Komisere beni bekleyin dedim ama ben geri geldiğimde polislerin gittiğini gördüm. Ben fabrikadan kendi aracımla geri olay yerine gelmiş ve bir de şoför arkadaş getirmiştim. Yanımda götürdüğüm şoför abimin aracına bindi. Araç hareket etti. Ve aracın altından cüzdan, kimlik, anahtar çıktı. Sanki biri eliyle oraya koymuş gibiydi. Ben bu olayı bir kimselerin para yedirilip olayı örtbas ettiğini düşünüyorum” diye konuştu.

POLİS KİM OLUYOR DEDİ
Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Dadaş Aras ise “Beni sağ çek diye uyardığını gördüm. Dedim sen kimsin polisim dedi. Nasıl polissin sen deyince küfür etmeye başladı. Arabamın önüne kırdı direksiyonunu. 'Ben sana dur diyorum niye durmuyorsun' dedi. Ben de kimliğini göster dedim. Göstermedi. Ehliyetimi istedi sinirlenip silahını gösterdi. Sonra bana hakaret edip yumruk atmaya başladı. Ben kendimi sağlama almak için video çekmeye başladım. Seni öldüreceğim dedi. Polis kim ki bana bir şey yapsın dedi. Ben de videoya çektim. Videoyu çektikten sonra telefonu cebime koydum tam arabama bineceğim sırada ensemden bir ses geldi kendimi yerde buldum. Beni bıçaklamaya başladı ben de can havliyle döndüm göğsüme darbe aldım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.