Belediyecilik bizim işimiz

Belediyecilik bizim işimiz
Arnavutköy'de toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan, ilçeye kazandırılan eserlerden övgüyle söz etti. Erdoğan, “415 trilyon lira yatırım bedeli olan 82 kalem eserin toplu açılışı vesilesiyle bir arada bulunuyoruz. Belediyecilik AK Parti'nin işidir. CHP anlamaz. Bakın sorun Arnavutköylüler geçmişte neler çekti?” diye sordu.

CHP'nin hiçbir zaman İstanbul'u yönetmeyeceğini söyleyen Erdoğan, “Medeni olmak farklı bir şey. 1994’te İstanbul’a belediye başkanı seçildiğimde öyle bir manzara vardı ki insan düşmanına böyle bir muameleyi reva görmez. Haliç adeta balçık haline dönüşmüştü. Gazeteler maske dağıtıyordu. Hava kirliliği nedeniyle yaşlılara ve çocuklara sokağa çıkmayın çağrısı yapılıyordu. Bu şehir adeta yaşanmaz haldeydi. Müsebbibi bugünkü CHP zihniyetiydi” diye konuştu.

Baltacı'yı işaret etti
Arnavutköy’ün belde olduğu dönemlerde CHP nedeniyle çok önemli sıkıntılar yaşadığından da söz eden Erdoğan, “Şöyle geriye bir gidip CHP'nin Belediye Başkanı olduğu zamanları, Arnavutköy'ün belde olduğu dönemleri hatırlayanlar var mı? Neler yaşattılar size? Şu Arnavuköy ne sıkıntılar çekti, neler çekti neler. İnsanın düşmanına yaşatmayacağı şeyleri yaşattılar size. Ancak şimdi Arnavutköy, gelişiyor, yükseliyor” dedi. Erdoğan'ın bu sözleri mevcut Başkan Ahmet Haşim Baltacı'nın, tekrar aday olabileceği yönünde yorumların yapılmasına sebep oldu. I SAYFA 5 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.