Buğra Kavuncu kendisine yapılan saldırıyı iki kelime ile anlattı: Alçaklık, kötülük!

Buğra Kavuncu kendisine yapılan saldırıyı iki kelime ile anlattı: Alçaklık, kötülük!
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, programa konuk olduğu Halk Tv stüdyolarından ayrılırken sokak ortasında saldırıya uğradı. Saldırının ardından açıklama yapan Kavuncu, “Bu alçakça bir saldırı. Açık bir kötülük ve namertlik” dedi. Saldırı haberi sonrası İYİ Parti Lideri Akşener, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda isim “Kavuncu'nun yanındayız” mesajı paylaştı

Halk TV’de İpek Özbey’in konuğu olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy’deki stüdyodan ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırının ardından açıklama yapan Kavuncu, “Programın ardından çıktık, Bakırköy ilçe başkanımızla kapının önünde bir mevzu hakkında konuşurken, ben anlamadım tabii ki, hiç fark etmedim de çok alçakça, çok namertçe, çok korkakça normal yürüyormuş süsü verip görmeyeceğim bir şekilde alçakça bir saldırı yapıldı. Daha sonra arkadaşlar da yakalamak için bir çaba gösterdiler ama ulaşamadılar” dedi. Korumasının olmadığını da aktaran Kavuncu, “Bir sıkıntı görüldüğü için geçmişte bize korumalar verilmişti. Sonra da açıklanmayan bir gerekçeyle korumalar alındı.” dedi.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Kavuncu'nun uğradığı saldırı sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Akşener ve çok ayıda isimden önemli mesajlar geldi. AK Parti cephesinden ise İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe açıklama yaptı. Kabaktepe, “İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı, hamuru hoşgörüyle yoğrulan kültürümüze yakışmıyor. Rengi, inancı, görüşü ne olursa olsun şiddetin karşısında olacağımızı belirterek saldırıyı kınıyor, mevkidaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. Kavuncu'nun CHP'li mevkidaşı Canan Kaftancıoğlu ise “Buğra Kavuncu'ya yapılan saldırı da öncesinde yapılmış diğer saldırılar gibi kabul edilemez. Saldıranlardan ziyade saldırtan anlayıştan hesap soracağız! Sevgili Başkanım geçmiş değil gelecek olsun” dedi.

buğra kavuncu saldırı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.