Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: Bana torpil için gelmeyin!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün: Bana torpil için gelmeyin!
Eylül ayı meclis toplantısında Büyükçekmece Sahili'nde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Hasan Akgün, meclis üyelerine çok tartışılacak bir uyarıda bulundu. Akgün, “Yıkımlara başladığımız zaman sakın ola bu benim yakınım, şu benim dostum diyerek bize gelmeyin” çıkışını yaptı

Büyükçekmece Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısına Hasan Akgün'ün belediye meclis üyelerine yaptığı çağrı damga vurdu. Sahilde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Akgün, “Amfi tiyatrodan Gürpınar burnuna kadar ne kadar kafe, çay bahçesi, lokanta varsa hepsi kaldırılıyor. Proje kapsamında bunlara 15 Eylül’e kadar süre verildi. Yıkımlara başladığımız zaman sakın ola bu benim yakınım, şu benim dostum diyerek bu konuyla ilgili bize gelmeyin” dedi. Projenin yüzde 75’inin belediyenin imkanlarıyla yapıldığını belirten Akgün, “Kumsal büyütülecek. Buradaki büfeler kalktıktan sonra yerine herhangi bir büfe konulmayacak” ifadelerini kullandı.

Devlete borcunu ödeyenlere ayrıcalık
Geçmişte iyi niyetle verilen 100 metrekarelik büfe ve çay bahçelerinin işletmeciler tarafından 1000 metrekareye çıkartıldığını belirten Akgün, “Devlete olan vergisini, kirasını, borcunu ödeyenlere yine o alanda kanunun vermiş olduğu 100 – 150 metrekareyi geçmeyen ölçüler içerisinde yer verilecek” dedi. Öte yandan Belediye Başkan Hasan Akgün’ün ek gündem olarak meclise sunduğu içkili yerleri yeniden düzenleme teklifide oybirliğiyle kabul edildi. Karara göre Mimaroba barlar sokağı dahil Sinanoba güzergahta bulunan içkili mekanlar ile Büyükçekmece Atatürk Mahallesi ile Pınartepe Mahallesi arasında bulunan güzergahtaki işletmelere içki ruhsatı verilmeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum