CHP'li meclis üyesi Nadir Ataman İSKİ'nin afişini yırttı

CHP'li meclis üyesi Nadir Ataman İSKİ'nin afişini yırttı
Yarın genel kurul yapacak olan İSKİ, İBB koridorlarını yaptığı çalışmaların afişleriyle donattı. Afişlerde Nurettin Sözen dönemiyle şimdiki dönemin mukayesesini yapan İSKİ, CHP’lilerin tepkisini çekti. Bu duruma sinirlenen CHP’li Nadir Ataman’ın İSKİ’nin afişini yırttığı öğrenildi.

İSKİ, genel kurulu öncesi İBB'nin koridorlarına tanıtım afişleri yapıştırdı. CHP grup odasının bulunduğu koridora boydan boya asılan tanıtım afişlerinde; dönemin CHP'li Belediye Başkanı Nurettin Sözen'in burnunun Haliç'teki pis koku nedeniyle kapatan bir fotoğrafı yer aldı. Bu duruma tepki gösteren CHP'li İBB Meclis Üyesi Ataman, afişi yırttı. Ataman'ın yaptığı hareketin kameralar tarafından da kaydedildiği öğrenildi. Ataman'ın yırttığı afiş, belediye personeli tarafından yapıştırıldı. Ancak bu durum meclis toplantısında tartışmaya yol açtı. CHP'liler İSKİ üzerinden siyaset yapıldığını belirtti.

ARKADAŞLAR NİYE ALINGANLIK YAPIYOR?
CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, toplantıda söz alarak İSKİ'nin tanıtım afişlerinin belediyedeki duvarlara asılmasına tepki gösterdi. “CHP Grup odasının bulunduğu duvarlarda İSKİ'nin sözüm ona tanıtım afişleri var” diyen Gülsever, dönemin Belediye Başkanı Nurettin Sözen üzerinden CHP'nin küçümsendiğini, hareket edildiğini savundu. Gülsever'den sonra söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ömer Lütfi Arı ise “Biz sadece tarihi akış içerisinde suyun geldiği macerayı ortaya koyan bir çalışma yaptık. Arkadaşlar niye alınganlık yapıyor. Hatta oradaki afişe müdahale ederek niye yırtıyorlar onu bilmiyorum” açıklamasını yaptı.

O afişleri hemen duvardan kaldırın!
CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, yapılanın doğru olmadığını belirterek, “Burada belediye başkanlığı yapan arkadaşlarımız doğru veya yanlış yaparlar. Ama bütün bunların hepsinin hizmetlerinin var olduğunu düşünmek mecburiyetindeyiz. Bu gerginliğin ortadan kaldırılması lazım. Duvarlardaki yazı, resim ve ifadelerin ivedilikle kaldırılmasını istiyorum” talebinde bulundu. 

PİŞMAN DEĞİLİM: Damga’ya konuşan CHP’li Nadir Ataman afişleri yırttığını doğrulayarak “Grup odamızın tam karşısına asılan bu afişlerle bizi provoke etmek istediler. Ben de yırtarak tepki gösterdim, pişman değilim” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.