Ekrem İmamoğlu: Çok çalıştık çıldırdılar

Ekrem İmamoğlu: Çok çalıştık çıldırdılar
Özel, İmamoğlu ve beraberlerindeki heyet, Çekmeköy- Samandıra hattının açılışını gerçekleştirip, hattı deneyimledi. İmamoğlu, çocuklarla birlikte açtıkları hattın, 15 gün ücretsiz olacağını duyurdu.

Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının ilk etabı açıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açılan hat, 15 gün boyunca ücretsiz olacak. Açılışta konuşan Özel, “İstanbul'u kazanan ne CHP'ydi ne sadece Millet İttifakı'ydı. Emin olun, İstanbul İttifakı’ydı” dedi. İktidara yüklenen İmamoğlu ise 2019'da iptal edilen seçimi hatırlatarak, “Bu utanç madalyası, onların boğazından hiç inmeyecek. 'Öyle çalışacağız ki, çıldıracaklar’ demiştim. Onun için çıldırdılar” dedi.

İSTANBUL'U KAZANAN EMİN OLUN İSTANBUL İTTİFAKIYDI

Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının ilk etabı olan, 4 istasyondan oluşan 6,5 kilometrelik Çekmeköy- Samandıra metro hattı açıldı. Açılışa katılan CHP Genel Başkanı Özel, “2019'da İstan-bul'u kazanan ne CHP'ydi ne sadece Millet İttifakı'ydı. Emin olun, İstanbul ittifakıydı. Talandan sıkılmış, israftan bıkmış, israf yerine hizmet isteyen, pazarlanmak yerine güler yüz isteyen, İstanbul'un tepesinde helikopterle uçup Katarlılara, Arap şeyhlerine arsa verenler yerine, İstanbul için gece gündüz koşturanlara, İstanbullular görevi verdi” açıklamasını yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sözü 2019'da iptal edilen seçime getirdi. 2 seçim arasında 18 gün görev yaptığını belirten İmamoğlu, “Sonra biliyorsunuz, seçimi iptal ettiler. Bu utanç madalyası, onların boğazından hiç inmeyecek. O seçimi iptal ettiler; size ne demiştim bu meydanlarda, hatırlayın? Dedim ki sevgili hemşehrilerim, ‘18 günde ben bunları deli ettim ya, göreceksiniz 5 yılda çıldıracaklar, çıldıracaklar. Öyle çalışacağız ki, çıldıracaklar’ demiştim. Onun için çıldırdılar. ‘65 kilometreyi, 8 kilometre nasıl gösteririz’ telaşına düştüler. Çünkü bizim 5 yılda yaptığı-mız metro, onların 25 yılda yaptığının yarısından daha fazla” diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.