Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt haczedilmek istenen makam koltuğunu kendisi aldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt haczedilmek istenen makam koltuğunu kendisi aldı!
2020 Mart ayında makam aracı, 2021 Eylül ayında da makam odasındaki televizyonu, bilgisayarı ve 9 sandalyesi haczedilen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kendi parasıyla 2 adet makam koltuğu aldı. “Artık bunlara kimse dokunamaz” diyen Bozkurt, makam aracını da kiralama yöntemiyle temin ederek hacizden kurtulmanın peşine düştü

Belediye Başkanı seçildikten yaklaşık bir yıl sonra Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un kullandığı 2006 model makam aracına AK Parti döneminden kalan borçlar nedeniyle haciz geldi. Bozkurt o dönem, “En sonunda makam aracımızı aldılar” siteminde bulunmuştu. Hacizden kurtulamayan Bozkurt, bu kez de Kastamonu’da sel bölgesinde ziyarette bulunduğu sırada gelen hacizle şoka uğradı. Özel Kalem Müdürlüğü’ndeki toplantı masası, koltuk takımı ve bilgisayar haczedildi. Ayrıca Bozkurt’un makam odasındaki 9 sandalye, 2 televizyon ve bilgisayar da alındı. Vatandaşların Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde para yatırdığı sırada veznedeki yaklaşık 30 bin liraya el konuldu. Öte yandan belediyeye bu şekilde açılmış çok sayıda dava olduğu belirtildi.

esenyurt belediye başkanı kemal deniz bozkurt
 


GELENLER KOLTUĞUMU ALMAYA ÇALIŞIYOR

Göreve geldikten sonra sürekli hacze uğrayan Bozkurt, bu soruna ilginç bir çözüm buldu. Parasını cebinden ödeyerek 2 adet makam koltuğu alan Bozkurt, “Sürekli hacizciler geliyor. Gelenler de koltuğumu almaya çalışıyor. Ben de koltuğumu kendi paramla aldım” açıklamasını yaptı. “Mücadeleye devam edeceğiz. Benim mottom asla vazgeçmemek” diyen Belediye Başkanı Bozkurt, “Bütün engellemelere rağmen Esenyurt'a hizmetten geri kalmayacağız” ifadelerini kullandı. Makam aracının haczedilmesinin ardından kendi parasıyla bir minibüs aldığını ve onu kullandığını dile getiren Bozkurt, “Daha sonra kiralama yoluna giderek makam aracı ihtiyacını giderdik. Bu şekilde makam aracımızı da haczedilmekten kurtardık” açıklamasını yaptı.


BEİNLERCE HACİZ DAVASI VAR

Mehmet Mert'e konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, geçmiş dönemden kalan borçlar nedeniyle sürekli haczedildiklerini belirtti. Belediyeye bu şekilde açılmış binlerce dava olduğunu dile getiren Bozkurt, “Mahkeme kararları kesinleşince ilgili kişileri ödeme sırasına alıyoruz” dedi. Esenyurt Belediyesi'nin maaş, ikramiye, vergi gibi “haczedilemez” hesaplarının da aralarında bulunduğu tüm banka hesaplarına geçmiş dönemden kalan borçlar nedeniyle 2020 yılının ağustos ayında da haciz konulmuştu.


ÖZEL HABER/MEHMET MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.