İmamoğlu, Akşener'e somut öneri sunacak

İmamoğlu, Akşener'e somut öneri sunacak
İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nun CHP'nin iş birliği teklifini reddetmesinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun harekete geçtiği ve somut önerilerle Meral Akşener'e gideceği öğrenildi.

DAMGA ÖZEL - EKREM HACIHASANOĞLU/ İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nun CHP'nin iş birliği teklifini reddetmesinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun harekete geçtiği ve somut önerilerle Meral Akşener'e gideceği öğrenildi. Damga'ya konuşan, İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık, İmamoğlu ve Akşener görüşmesi için zemin çalışması yapıldığını belirterek, “İstanbul'da güzel şeyler olacak” yorumunu yaptı

İMAMOĞLU VE AKŞENER GÖRÜŞMESİ İÇİN ORTAK BİR ÇALIŞMA YAPILIYOR

İYİ Parti, Genel İdare Kurulu'nda 35'e 14 oy çokluğu ile aldığı kararla CHP’nin yerel seçimlerde iş birliği yapılması yönündeki önerisini reddetti. Seçimlere kendi adayları ile gireceklerini duyuran Genel Başkan Meral Akşener, dün yaptığı grup konuşmasında, “Adına ittifak dedikleri bu maskeli baloya boyun eğmeyeceğiz. Hür ve müstakil olarak dimdik yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. İplerin bu kadar gerilmesine rağmen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki günlerde Akşener'le bir araya geleceği belirtildi. Damga'ya konuşan İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık, ikilinin görüşmesi için zemin çalışması yapıldığını söyledi.

kapak-234655.jpg

ANKARA VE İSTANBUL'DA İNİSİYATİF İL BAŞKANLIKLARINA BIRAKILABİLİR

Aynı zamanda İBB eski İYİ Parti Meclis Üyesi, olan Kınık, İmamoğlu'nun Akşener'le görüşmek istediğini belirterek, “Sayın İmamoğlu Meral hanıma somut önerilerle gidecek. Siyasette 24 saat uzun bir süredir” ifadelerini kullandı. Görüşmeden olumlu bir netice çıkması durumunda GİK'ten yeni bir karar çıkmayacağını belirten Kıdık, “İstanbul ve Ankara'da inisiyatif il başkanlıklarına bırakılabilir” diye konuştu. İş birliği yapılmamasından dolayı İYİ Parti teşkilatlarında huzursuzluk olduğunu belirten Kıdık, “İstanbul'da güzel şeyler olacak” yorumunu yaptı. Kıdık, “Yeni istifalar olur mu” sorusuna da, “Toplu değil ama münferit istifalar olabilir” cevabını verdi.

ARADA BİR HUSUMET YOK!

İYİ Partili Ali Kıdık, “Ekrem beyle genel başkanımızın bir husumeti yok” dedi. Kıdık, anlaşma sağlanamaması durumunda, “Sayın İmamoğlu’nu destekleyecek üyelerimiz ya da seçmenimiz olabilir” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.