Ölüm bile durduramadı

Ölüm bile durduramadı
Şile Sofular ve Ağva'da iki kişi denizde kayboldu. Kaymakamlık etkili olan rüzgar nedeniyle ilçe genelinde boğulmaları engellemek amacıyla denize girmeyi yasakladı. Kayıp 2 gençten biri bulundu, diğeri aranıyor.

Ö nceki gün Ağva'da baba Erol Kocalı, ismi henüz öğrenilemeyen kızıyla denize girdi. Kızının boğulduğunu gören baba yardımına koştu. Bu sırada diğer kızı Kezban Kocalı da (18) ablasının boğulduğunu görünce denize atladı. Baba büyük kızını kurtararak sahile çıktı. Küçük kızının da denizde çırpındığını gören baba tekrar suya atladı ancak genç kız dalgalarda kayboldu. Sabah saatlerinde ise 3 genç Sofular Plajı'nda serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra 25 yaşlarında olduğu öğrenilen Suriyeli Louhey Balhawan dalgalara kapılarak kayboldu. İhbar üzerine olay yerine ambulans, sahil güvenlik, arama kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayı gören bir vatandaş "Su bunları sürükleyerek götürdü. Bir tanesi kayboldu, diğerleri kurtuldu"diye konuştu. 3 saat sonra gencin cesedi bulundu.

Görevliler anons yaptı
Şile Kaymakamlığı etkili olan rüzgar nedeniyle ilçe genelinde boğulmaları engellemek amacıyla denize girmeyi yasakladı. Cankurtaran ekipleri ve görevliler dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. Plajın etrafına şerit çekilerek vatandaşlar deniz kenarından uzaklaştırıldı. Denizde kaybolan genci ise arama çalışmaları devam ediyor.

Üsküdar’da da aynı dram
Kuleli Askeri Lisesi'nin önünde serinlemek amacıyla denize giren Afganistan uyruklu bir kişi gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine yapılan aramalara rağmen 19 yaşındaki Mahmut Şapi bulunamadı. Arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için denize giren Mahsut Şapi, saat 18.30 sıralarında denizde kayboldu. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine Deniz Polisi ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olay yerine gelerek arama çalışmasına başladı. Yapılan tüm aramalara rağmen Şapi'ye ulaşılamadı. Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Deniz Polisi'nin arama çalışmaları devam ediyor. AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.