Özgür Özel: Emaneti Atatürk düşmanlarından geri alın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan’ın emekliler için “1.4 trilyon para lazım, böyle bir para yok” sözlerine değinerek “Sana emanet edilen Hazine’nin içi doluydu, boşaldıysa hesabı emekliler vermeyecek, sen vereceksin” dedi.

OKTAY APAYDIN- CHP Genel Başkanı Özgür Özel Çatalca halk buluşmasında konuştu. Emekli ikramiyelerinden iktidara yüklenen Özel, Hazine’deki parayı hatırlattı.

Özel, “Sana emanet edilen Hazine’nin içi doluydu, boşaldıysa hesabı emekliler vermeyecek, sen vereceksin” dedi. Özel " Bir oy Erhan Güzel’e, bir oy güzel insan Ekrem İmamoğlu’na. Söz mü? Seçime 20 gün kaldı. Lütfen Erhan kadar çok çalışın, Ekrem Başkan kadar çok çalışın. Emaneti bu Atatürk düşmanlarından geri alın. Çatalca’yı tarikat yuvası yapanlardan Çatalca’yı kurtarın" şeklinde konuştu

Özel’in konuşmasından öne çıkanlar;

Kimin sayesinde emekli ikramiyesi alıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kemal Bey ‘ben emeklilere ikramiye vereceğim’ dediğinde onlar veremezsin dedi. 2018’de bin lira verdiler, biz yetmez dedik. O bin lira 2018’de tam 24 kilo dana kıyma alıyormuş!

Korku ortamı yaratıyorlar

Maalesef her meseleye beka sorunu diyerek, bir korku siyaseti yaratmaya çalışanlar şunu iyi bilsinler: Nedir beka sorunu? ‘Dünyanın bütün ülkelerinin gözü Türkiye’de. Bunda korkacak bir şey yok. Bundan 100-110 yıl önce de Dünya’nın gözü Türkiye’nin üzerindeydi. Birilerinin çok sevdiği, peşinden gittikleri, öve öve bitiremedikleri, matbaayı 200 yıl geç getirdiği için, donanmayı Haliç’te 33 sene mahkum ettikleri için birileri ilimde fende ilerledi ve emperyalist diyetlerle Anadolu’yu işgale kalkıştı. O gün birilerinin çok sevdikleri işgal donanmasına kırmızı halı seriyordu. Sizin benim hemşehrimiz var ya o da Kartal istimbotunun üzerine çıkmış, yanındaki yaverine ‘Korkma çocuk geldikleri gibi gidecek’ diyordu. O beka sorunu ortaya çıkınca, birileri Yıldız Sarayı’nın arka iskelesinden İngiliz zırhlısına kaçarken, bizimki Bandırma Vapuru’na binip Samsun’a gitti, memleketi kurtardı. Yine bir beka sorunu olursa, yine Türkiye üzerinde Dünya’nın güçlü ülkeleri bir hesaba girerse, hiç kimse merak etmesin bu memleketi Recep Tayyip Erdoğan çağırınca havalaanına giden, yan yana dizilen, perdelik kumaştan kot üstüne kefen giyip de ölmeye geldik diyenler değil, dedeleri koyun koyuna kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi.

g2.jpg

Bin odalı saraya para var emekliye yok!

Uçan, kışlık, yazlık, bin odalı saraya para var, emekliye para yok. Madem emekliye para yok. O zaman 31 Mart’ta da Tayyip Bey’e oy yok. . 1.4 trilyon değil, 690 milyara ihtiyaç var. Bu 690 milyar para bulunamaz mı? Geliyordu, son anda mani oldu. Bu İliç’te 9 kişiyi öldüren altın şirketi 222 milyon vergi ödeyecekmiş, affedilmiş. Beşli çetenin, yandaş müteahhitlerin, saray müteahhitlerinin 2022 yılında ödemesi gereken toplam 680 milyar vergiden vazgeçtiler. Size 690 milyar para olsa her ay 7’şer bin lira ödenebilirdi. Ama beşli çeteye para var, emekliye para yok. Yandaş müteahhite para var, emekliye yok

AKP ve MHP'liler oy vermemeli

AK Partililer ve MHP’lilerin mutlaka son seçimde Tayyip Bey’e oy veren herkesin bu seçimde oy vermemesi lazım. Çünkü 4 yıl seçim yok. 4 yıl boyunca kemer sıkacağız diyor, acı reçete içireceğim diyor. Bundan sonra ‘sıkı para politikası’ diyor Mehmet Şimşek. Ağzından kaçırdı. Siyasette kuraldır; sarı kartı gösterirsen, kırmızı ışığı yakarsan, ben çantada keklik değilim dersen; senin değil, o holdinglerin, ultra zenginlerin vergilerini artıracak.

g3.jpg

Balkan savaşlarının son kalesi Çatalca'dır

CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, mitingte yaptığı açılış konuşmasında, "Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını benimsemiş,

Cumhuriyetin Bekçisi, Balkan savaşının son kalesi Çatalca’ya hoş geldiniz" dedi.

Öncelikle Ramazan ayının, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesini, tüm insanlık için barış ve huzura vesile olmasını diyen CHP'li Erhan Güzel "Ramazan aynın sizlere sağlık, huzur ve bol bereket getirmesini dilerim." şeklinde konuştu.

CHP Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel; imzaladığı partisinin taaahhüt sözleşmesinide miting meydanını dolduran binlerce Çatalaclıyla paylaştı.

g4.jpg

Erhan Güzel konuşmasında şunları söyledi;

"Genel Başkanım Özgür Özel ile bu sahnede olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Yola çıktığımız ilk günden beri Daha Güzel bir Çatalca için, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Çatalca’mızda yeniden dalgalandırmak, Çatalca’mıza sosyal demokrat belediyecilik anlayışını kazandırmak için; kadınlarımızla, gençlerimizle ve tüm örgütümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Halkçı politika taahhütname sözleşmesini, politikalarda eşitlik sözleşmemizin her bir maddesini imzaladık ve söz verdik. Buradan sesimin ulaştığı herkese yeniden söylemek istiyorum.
Taahhütname sözleşmesi, "Atatürk devrimlerine ve Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine bağlı kalacağıma; çalışkan, dürüst ve adil olacağıma, halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımın merkezine koyacağıma mazeret üretmek yerine her koşulda çözüm ve maharet üreteceğime söz veriyorum."

Birlikte yöneteceğiz

Güzel, "İşimiz gücümüz Çatalca diyerek; Kadınımız ve gençlerimiz ile bir arada olacak, Her kesimden insanı kucaklayarak Hep birlikte Çatalca ittifakını oluşturacağız. Güzel Çatalca’ mızı hep birlikte yöneteceğiz.

Çatalca'nın muhafızı olacağız

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’un doğasına, tarihine, kültürüne sahip çıktığı gibi; adil, yeşil, yaratıcı bir İstanbul hedefiyle, İstanbul’un muhafızı olduğu gibi,
Bizler de Çatalca’mızın muhafızı olacak, Çatalca’mızı beton lobisine asla yenik düşürmeyeceğiz.
Çatalca’mızı üreten, yöneten, planlı ve güzel bir kent haline getireceğiz. İstanbul’da bir kez daha Sayın Ekrem İmamoğlu ile tam yol ileri diyerek yola devam edeceğiz. Güzel Çatalca’mızda da emanetimizi geri alacak, Çatalca’mızın çok güzel olması için gece gündüz çalışacağız. Tüm kadrolarımızla büyük bir özveri, dayanışma ve çalışma İçerisinde olacak ve Hep birlikte göreceksiniz. Çatalca Çok Güzel Olacak.İstanbul Çok Güzel Olacak. Türkiye Çok Güzel Olacak"

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.