Sahibinden satılık böbrek

Sahibinden satılık böbrek
Sultangazi'de bir kişi otobüs duraklarına satılık böbrek ilan yapıştırdı. “Acil satılık böbrek ve 0- negatif. Maddi zorluklar ve borçtan dolayı tek böbreğim satılıktır. Tüm tahlillerim yeni yapıldı” yazılı ilanın alt kısmında ise telefon numarası yer alıyor. İlanı görenler şaşkınlık geçirirken telefonla ulaşılan kişi, maddi durumunun kötü olduğundan dolayı böbreğini sattığını açıkladı

Sultangazi'de bir parkta yattığı belirten kişi, böbreğini satışa çıkardı. Otobüs duraklarıne ve ilçe merkezindeki çeşitli noktalara satılık böbrek ilanı yapıştıran kişi böbreğini de 20 bin liraya sattığını söyledi. İlanı gören vatandaşlar şaşkınlık içerisinde böbreğini satan vatandaşı ararken, aldıkları cevapla ise adeta şoke oldu. Böbreğini satan ve ismini vermemekte imtina eden vatandaş, kendisini arayanlara ise “Mali açıdan zor günler geçiriyorum. Bir sürü borcum var. Geçinemiyorum. Başka çarem kalmadı” dedi.

İcralık duruma geldim
Borçları yüzünden bankalarla icralık duruma geldiğini ve yatacak bir yeri bile olmadığını söyleyen vatandaş, “Keşke imkanım olsa, kendime yetebilsem ve böbreğimi satmasam. Ama artık başka çarem kalmadı. İhtiyaç sahibi olan insanlara hem yardımcı olmak hem de kendimi maddi olarak rahatlamak için bu yolu seçtim” ifadelerini kullandı. İlanı gören ilçe sakinleri ise telefonda görüştükleri vatandaşı uzun süre ikna etmeye çalışıp, maddi yardım talebinde bulunduysa da fayda etmedi. Geçinmeyen vatandaş, “Kimseden yardım istemiyorum” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.