Siyasi liderler klipte buluştu!

Siyasi liderler klipte buluştu!
Saadet Partisi, tüm siyasi parti liderlerinin farklı zamanlarda katıldıkları video konferans yayınlarındaki görüntüleri birleştirerek hazırladığı videoda, “19 Mayıs 2020 yeni bir başlangıca vesile olsun” vurgusu yaptı. SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Ayrıştıkça değil, birleştikçe, bir araya geldikçe hem millet olarak hem de ülke olarak güçlenebiliriz" dedi

Saadet Partisi tarafından yayınlanan 19 Mayıs videosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de bulunduğu siyasi parti liderlerinin montaj yoluyla yerleştirilmiş farklı zamanlardaki görüntüleriyle birlikte Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun konuşması yer aldı.

“Birazdan izleyeceğiniz görüntüler hayal değil, gerekliliktir” notunun yer aldığı videoda konuşan Karamollaoğlu, "Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bu vesileyle herkesin bayramını tebrik ediyorum" açıklamasını yaptı.

19 MAYIS 2020 DE YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLSUN
Ülke olarak zor süreçten geçildiğini dile getiren Karamollaoğlu, "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın son derece önemli olduğu şu günlerde konuşmak ve meselelerimizi ortak akılla çözmek en büyük ihtiyacımızdır" diye konuştu. "Ayrıştıkça değil, birleştikçe, bir araya geldikçe hem millet olarak hem de ülke olarak güçlenebiliriz. Buna samimiyetle inanıyorum" diyen Karamollaoğlu, "Ülke olarak zor günler yaşıyoruz. Salgın hastalık da, ekonomik kriz de hepimizin ortak sorunu. Tüm sorunlarımızın ortak akılla çözülebileceğine inanıyoruz, Türkiye için.19 Mayıs 1919 bir milattı; 19 Mayıs 2020 de, yeni bir başlangıca vesile olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.