2 Aralık Pazartesi Reyting Sonuçları | Yasak Elma, Çukur ve Zalim İstanbul

2 Aralık Pazartesi Reyting Sonuçları | Yasak Elma, Çukur ve Zalim İstanbul
Televizyon ekranlarında büyük bir rekabete sahne olan reyting sıralamasında ilk gün heyecanı yaşanıyor. Yasak Elma, Çukur ve Zalim İstanbul'un yanısıra Müge Anlı ve FOX Ana Haber de zirve adaylarından. Peki hangisi daha çok izlendi ve birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Her gün yeni bir heyecanla karşımıza çıkan reyting sıralamasında büyük savaş veriliyor. Kanallar ve yapımlar birbirlerini geride bırakabilmek adına kritik seçimler yapıyor, yatırım gerçekleştiriyor ve yayınlarını izleyiciye sunuyorlar. Belirlenen sayıdaki seyredici üzerinden yapılan kumanda hareketleri de zirve sahibini belirliyor. Reyting sonuçları sadece bir sıralamadan da ibaret değil. Setteki oyuncudan reklam verene, kanal sahibinden yapımcıya kadar binlerce kişiyi direkt olarak etkiliyor. 2 Aralık Pazartesi reyting sonuçları haberimizde.

ATV Kim Milyoner Olmak ister ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Bilgi ve genel kültür yarışması yine gündemin en çok konuşulan programlarından biriydi. Ayrıca ATV Haber de haber bültenleri arasında zirveye oynadı. Kanal D'de Zalim İstanbul izleyicisi ile buluştu. Yeni bölümü izlemek isteyenler ekran başına kilitlkendi. Pazartesi akşamlarının fenomeni Çukur yine adından söz ettirmeyi başardı. FOX bir kez daha pazartesi akşamına damga vurdu. FOX Ana Haber ve Yasak Elma en çok izlenen yayınlar arasında yerini aldı. Ayrıca Müge Anlı ile Tatlı Sert de gündüz kuşağında önemli izlenme oranı elde etti.

kuaförüm sensin gökçen derbeder kimdir


Zalim İstanbul 2 Aralık Reyting Sonuçları

Cemre’nin şüpheleri karşısında savunmaya geçen Cenk, Nedim’in duruma müdahale etmesiyle şaşkın kalır. Nedim’in fitilini yaktığı ateş Cemre’yi derinden sarsacak bir tartışmaya döner. Diğer yandan Ceren’in istediği para Şeniz’in kulağına gider. Şeniz, Agah’ın gözünü bu denli karartmış olmasına inanamaz ve Ceren’e karşı Seher kozunu oynar. Cenk, gözü önünde Nedim ve Cemre arasında yaşananlar karşısında daha fazla sakin kalamaz. Nedim ise varlığını tüm köşke hissettirmek için izleyeceği yol onu istemeden de olsa amcası ile karşı karşıya getirecektir. Şeniz, Karaçayların serveti söz konusu olduğunda, tek bir kuruş dahi vermeye gönüllü değildir ve bu uğurda önündeki tüm engelleri aşacak planını devreye sokar.

kuaförüm sensin gökçen derbeder fotoğrafları


Çukur 2 Aralık Reyting Sonuçları

Çukur 3. Sezonun 10. Bölümünde (77. Bölüm); Efsun’un müdahalesiyle Yamaç ve Azer kapışmalarına kısa bir ara vermek zorunda kalırken Akın kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin bir yolunu arayacak. Kendisini kimin kurtardığını arayan Yamaç’ın kafası Nehir’in mahalleye sürpriz ziyaretiyle iyice karışacak. Aliço kendine gelip İdris’i sorunca bütün aile bir kez daha İdris’in yokluğuyla yüzleşmek zorunda kalacak. Ziya’dan öğrendikleriyle birlikte kafasındaki soru işaretleri artan Vartolu’nun, babasının katiline bir adım daha yaklaşmak için neler yapacağı merakla beklenecek. Çukurlular mahalleye yapılacak bir saldırıya hazırken bu kez hiç beklemedikleri bir yerden vurulunca harekete geçecek ve karşılarında sürpriz bir isim bulacaklar.

kuaförüm sensin dilan şahin özkaya


Yasak Elma 2 Aralık  Reyting Sonuçları

Şahika’nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir. Halit, Yıldız ve Ender’in haklı çıkmasının burukluğunu yaşarken, Şahika’nın arkasındaki gizli gücün kendisinden intikam almak için dönen eski dostu Nadir olduğunu öğrenir. Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir’in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst edecektir.

Dilan Özkaya Şahin fotoğrafları

 


25 Kasım Reyting sıralaması şu şekildeydi

 

kuaförüm sensin emine sağır

 


AB REYTİNG SIRALAMASI
1             CUKUR SHOW TV
2             FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3             YASAK ELMA FOX
4             MASTERCHEF TURKIYE  TV8
5             CUKUR (OZET)   SHOW TV
6             YASAK ELMA (OZET) FOX
7             ZALIM ISTANBUL KANAL D
8             MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8
9             SHOW ANA HABER SHOW TV
10           ZALIM ISTANBUL (OZET) KANAL D

emine sağır fotoğrafları

TOTAL REYTİNG SIRALAMASI
1             CUKUR SHOW TV
2             FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX
3             YASAK ELMA FOX
4             CUKUR (OZET)   SHOW TV
5             ESRA EROL'DA   ATV
6             YASAK ELMA (OZET) FOX
7             MASTERCHEF TURKIYE  TV
8             SHOW ANA HABER SHOW TV
9             ZALIM ISTANBUL KANAL D
10           MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

kuaförüm sensin beste tezcan

2 Aralık Pazartesi reyting sonuçları açıklandığında haberimizde yer alacak.

kuaförüm sensin beste tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.