30 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | EDHO, Kadın ve Koca Koca Yalanlar reytingleri

30 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | EDHO, Kadın ve Koca Koca Yalanlar reytingleri
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Koca Koca Yalanlar, Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler 30 Ekim reyting sonuçları için kıyasıya rekabet içerisindeydi. Dizilerin, programların, yarışmaların ve ana haber bültenlerinin yarıştığı akşamda kazanan kim oldu? İşte 30 Ekim’e ait total reyting sonuçları ve AB reyting sıralaması…

30 Ekim Salı reyting sonuçları bu sayfada. Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler günün en çok izlenen yapımları olmayı hemen hemen başarıyor. Akşam saatlerinde izleyicilerin en çok tercih ettiği tür olan dizi dünyasında dün de kıyasıya bir mücadele vardı. Salı günlerinin zirve adayları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Koca Koca Yalanlar, Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler birinci olabilmek için yarıştı. Ancak önce şunu belirtmeliyiz. Koca Koca Yalanlar final bölümü ile ekranlara geldi. Herhangi bir transfer söz konusu değilse dün son kez yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 30 Ekim Salı reyting sonuçları sıralamasında oldukça iddialı. Ekranlara gelen son bölümde yine nefesler tutuldu. Dizinin dün yayınlanan son bölümünde Alparslan'ın içlerindeki haini bulmak üzere yaptığı planın sonuçları ağır olmuştur. Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan'ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir. Hızır'ın yokluğunda ailenin reisi görevini üstlenir ve herkesten kendisine itaat etmesini ister. Sözüne uymayanların cezasını kesmesi de, aldığı bu büyük sorumluluğun üstesinden gelmesi de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra Çakırbeylilerin uzun süre toparlanamayacağını düşünen İzzet ve Muzi'yi öldürerek hainliğinin ortaya çıkmasını engelleyen Ateş biraz olsun rahatlamıştır. Ailenin başına geçen İlyas'ın intikam hırsıyla hata yapmasını beklerler; fakat o hırsın başlarına nasıl belalar açacağını tahmin bile edemezler.

müge anlı ile tatlı sert alperen öztürk

Kadın 30 Ekim Salı reyting sonuçları listesi için zirvedeki en güçlü adaylardan birisi. EDHO'yu tahtından indiren ve uzun süredir her hafta birincilik elde eden dizinin son bölümünde; Çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içinde olan Sarp, Bahar’ı görmek için de heyecanlıdır. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar’ın tek umudunun Şirin olduğunu öğrenen Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir.

kadın dizisi

Koca Koca Yalanlar 30 Ekim Salı reyting sonuçları içerisinde son kez görebileceğimiz bir dizi olarak göze çarpıyor. Ahmet ile Müjgan'ın arasında yaşanması beklenen yeni bir evlilik dün ekranlara geldi mi? Koca Koca Yalanlar final bölümünde neler oldu? Şahin Nilgün ile olan ilişkisinde kendini affetirebilecek mi? Osman ve Canan evlenebilecek mi? Bu sorular hep soruldu. Dün final yapan dizinin son bölümünde; Ahmet’le evlenmeyi hedefleyen Sude’nin hamile olduğu yalanını söylemesi ile Ahmet’in, Sude’den ayrılma plânları suya düşer. Bunu öğrenen Müjgansa Ahmet’ten uzaklaşmakta kararlıdır. Öte yandan Erdem’le Ahmet’in, Müjgan için birbirleriyle olan rekabeti sürmektedir. Nilgün, kendisini yıllarca aldatan Şahin’den intikamını acı bir şekilde alır. Canan, yakın arkadaşının yaptıklarından haberdar olduğu için Osman’ı da sorumlu tutmaktadır ve bu yüzden onunla evlenmeyi çok istemesine karşın teklifini reddeder.

ufak tefek cinayetler

Ufak Tefek Cinayetler 30 Ekim Salı reyting sonuçları basamaklarını her geçen gün biraz daha aşağı inen dizinin son bölümü dün yayınlandı. Güçlü kadrosu ve oyuncu kalitesine rağmen istediği sonuçları elde edemeyen dizi geçen sezon fırtına gibi girdiği reyting listesinde son olarak ilk 10'a dahi giremedi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler yaşandı? Arzu'nun Edip'in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var. Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık'ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde? Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır. Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.

 

30 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 30 Ekim 2018 Salı reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Kadın, Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Koca Koca Yalanlar'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

Sıralama
Kadın
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
FOX Ana Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.