7 Kasım Çarşamba Müge Anlı izle! Nazmiye Oruçoğlu ve Gürsel Selam dosyaları

7 Kasım Çarşamba Müge Anlı izle! Nazmiye Oruçoğlu ve Gürsel Selam dosyaları
ATV ekranlarında televizyonlarımıza konuk olan ve işlediği konularla da ülke gündeminde ses getiren Müge Anlı'nın programı Tatlı Sert bugün de son dakika bilgileriyle izlenmeye devam ediliyor. Programın son iki dosyası Nazmiye Oruçoğlu ve Gürsel Selam. Bugün yayında yaşananlar haberimizde.

Müge Anlı yıllardır ele aldığı konularla Türkiye'de başarısını defalarca kanıtlayan araştırmacı gazeteci ve sunucu. Kendisi ve ekibi tarafından aydınlatılan onlarca belki de yüzlerce olayın yanısıra bir o kadar da beklenen, üzerinde durulan ve işlenecek olaylar mevcut. Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Kasım Çarşamba bölümünde yaşananlar merak ediliyor ve araştırılıyor. Dün son yayında Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü? ve Gürsel Selam'ı kim kaçırdı? konularının üzerinde duruldu. Genç kadının kaybolmasından 50 gün sonra cansız bedeni bulunmuş ve Türkiye bir kadın cinayeti ile daha sarsılmıştı. Gürsel Selam ise neredeyse çeyrek asır sonra buluştuğu ailesinin ardından yaşananları merak etmek için stüdyoda yer alıyor. İki aile ve yakınlarının kıyasıya hesaplaşması tartışmaların şiddetini de yükseltirken birkaç tanık ve iddia sahibi de yayına bağlanarak bildiklerini anlatıyor.

3 gözaltı var!
Son olarak bir minibüsün bagajında ölü olarak bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun eski eşi Yüksel Bey ve oğlu Serhat Bey'in yanısıra Erhan Bey için gözaltı işlemi yapılmıştı. Üç isim de programa bağlandıklarında ve verdikleri röportajlarda suçsuz olduklarını dile getirip suçlamaları reddetmişti. Gözaltı işlemlerinin ardından bugün savcılığa sevk edilmesi beklenen üç kişiden itiraf gelebileceği yönünde tahminler vardı. Eğer bu itiraf gelmezse bugünkü yayında savcılıkla ilgili bir gelişme yayınlanabilir.

murat tekin

Almanya'daki Enver Bey'in Behçet Bey ile ilgisi ne?
ATV'de yayınlanan programa konuk olarak Gürsel Selam'ın kaçırılmasına istinaden verdiği bilgilerle dikkat çeken Enver Bey'in 'Çocuğu biz kaçırdık' iddiası herkesi şoke etmiş, Müge Anlı da 'Adam itiraf ediyor' sözleri dikkat çekmişti. Enver Bey'in Behçet Bey ile bir tanışıklığı olup olmadığı merak ediliyor. Çünkü Facebook üzerindeki bir gruptan yapılan yazışmalar ortaya çıktı ve Behçet Bey'in Enver Bey'e geçmiş olsun mesajı attığı görülüyor. Enver Bey de Behçet Bey'e teşekkür ediyor. Atiye Hanım ile ilgisi bulunup bulunmadığı konusunda da araştırmalar sürerken olayın nasıl bir seyirde gideceği sabırsızlıkla izleniyor.

emine çilköse

müge anlı kimdir?

nazmiye oruçoğlu'nu kim öldürdü


Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Kasım 2018 Perşembe Yayını | Nazmiye Oruçoğlu ve Gürsel Selam dosyaları


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.