Damla Gündüz nerede? Boş senet tuzağı mı kuruldu

Damla Gündüz nerede? Boş senet tuzağı mı kuruldu
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Damla Gündüz'ün nerede olduğu araştırılıyor. Bursa'da yaşayan babasının evinden 9 Ocak'ta kaçırılan genç kız ile ilgili araştırma başladı.

Bir kayıp dosyası daha Müge Anlı'da açıldı. Bursa'da yaşayan Nasuh Yılmaz stüdyoya gelerek kızının bulunmasını istedi. Kızının bugün boşanma davası olduğu öğrenilen Damla Günüz nerede?

Olay nasıl gelişti?
Damla Gündüz babasının yanında kalmış ama 17 yaşında annesinin yanına gitmiş. Annesinin görümcesinin oğluyla evlenmiş. Babanın haberi yokmuş. Herhangi bir küslük kızgınlık olmadan gitmiş. Annesini görmek istemiş. Bu sebeple annesinde kalmış. 20 günlük bir süre sonrasında telefonda görüşmüşler. Balıkesir Ayvalık'ta çalışıyormuş annesi ile üvey babası. Babasına burada kalmak istediğini söylemiş. Tamam demek zorunda kalmış Nasuh Bey. 4-5 ay sonra bir kişinin kendisine gösterilen vefasız baba tepkisi sonrasında haberi olmuş evlilikten. Resmi nikah yapılmış. Kısa sürede her şey bitmiş. Damla Gündüz'ün boşanma davası var bugün. Velayet için imzatılan kağıtlar arasında açık senet varmış. Boş kağıda imza atılmış.

damla gündüz müge anlı ile tatlı sert

Başlık parası aldı!
Yayına bağlanan Damla Gündüz'ün üvey babası Murat Gündüz, Nasuh Yılmaz'ın kızını kendisinin getirdiğini ve 25 bin lira alıp gittiğini öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.