Ece Erken'den Yasin Obuz'a dava!

Ece Erken'den Yasin Obuz'a dava!
Söylemezsem Olmaz'ın sunucularından Ece Erken, Yemekteyiz yarışmacısı Yasin Obuz'a dava açacağını açıkladı.

Beyaz TV'de yayınlanan sabah magazin programı Söylemezsem Olmaz'da Ece Erken'in sözleri güne damga vurdu. Daha önceki haberlerimizde tanıttığımız ve küfür içerikli videolarına yer verdiğimiz Yasin Obuz'un kendisine küfrettiği bir yorumu avukatı tarafından bulunup kimliğinin ortaya çıkarıldığını açıklayan başarılı sunucu dava açacağını duyurdu.

Kamera arkasında bile söyleyemeyeceğim sözler!
Ece Erken Yasin Obuz ile ilgili olarak şunları söyledi; 'Daha önce programlardan çıkan ünlüleri konuşmuştuk. Taner Tolga Tarlacı da bunlardan biryidi. Bir video paylaşmış ve bize sallamış, sallamış, sallamış... Altına da bir yorum yazılmış ki ne yorum. Burada değil, kamera arkasında bile söyleyemeyeceğim cinsten. O kadar edepsiz ve terbiyesiz. Avukatım ortaya çıkardı. Şu anda Yemekteyiz'de yarışan Yasin Obuz isimli kişi. Bana küfreden kişi... Yemekteyiz ekibine sesleniyorum. Yarışmacıların herhangi bir hesabına bakmıyor musunuz bu programa katılırken... Bu insanları nasıl izleyicilere sunuyorsunuz. Acun sana da sesleniyorum. 

yemekteyiz yasin obuz küfür

yemekteyiz mehtap karaördek

yemekteyiz alev güler

yemekteyiz ismail altay

yemekteyiz yasin obuz

yemekteyiz ayla duymaç


Paralarını hazır tut!
Geçtiğimiz günlerde kendisi ve Bircan Bali hakkında açılan davaya da göndermede bulunarak 'Herkes gereksiz yere 100 bin liralık dava açıyor ya ben gerekli yere açıyorum. Paralarını hazır tut. Senden bu küfürler karşısında alamayacağım maddi kazanç yok. Ama merak etme onu kendime harcamayacağım' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum