Ekrem İmamoğlu Haber Global 22 Mayıs Çarşamba canlı yayın izle

Ekrem İmamoğlu Haber Global 22 Mayıs Çarşamba canlı yayın izle
23 Haziran'da Binali Yıldırım ile gireceği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışından galip ayrılmak isteyen Ekrem İmamoğlu Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın soruların yanıtlayacak. Ekrem İmamoğlu Haber Global 22 Mayıs Çarşamba canlı yayını ile ilgili detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bugün 23 Haziran seçimlerine yönelik yol haritasını açıklayan Ekrem İmamoğlu son bir ay kala televizyon röportajlarını sürdürüyor. İmamoğlu sabah Çalar Saat'e katılmış ve İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlamıştı. Akşam ise Haber Global kanalında Erdoğan Aktaş'ın konuğu olacak. Sevenlerinin, partililerinin, 16 milyon İstanbullunun ve siyasetle ilgilenen herkesin merakla beklediği programa dair canlı yayın bilgileri haberimizde.

Ekrem İmamoğlu Haber Global'e kaçta çıkacak?
Gündeme dair açıklamaları kritik önem taşıyan Ekrem İmamoğlu saat 21.00'de Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın sorularını yanıtlayacak.

Haber Global hakkında
İnsanı merkeze koyan, dertleri değil çözümleri gösteren, insan odaklı, sosyal habercilik anlayışıyla, Türkiye’nin en iyi haber kanalı olmayı hedefleyerek ve haberciliğe yeni bir soluk getirmek için Global Media Group Prodüksiyon Televizyon Yayıncılık A.Ş. tarafından kuruldu. Sadece Türkiye’den ve dünyadan haberler değil, sokağın, insanların ve siyasal gündemin nabzı tutulup; doğru isimlerle doğru noktalara odaklanan haber tartışma programları, ekonomi ve spor bültenleri, teknoloji, sanat, haber programları ve belgeseller yayınlanmakta. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Elnur Abdullayev, CEO’su televizyon ve dijital yayıncılığın genç ve tecrübeli ismi Mammad Gulmammadov ve Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş’tır. Kanalın Haber Yayın Yönetmeni Alişer Delek, Programlardan Sorumlu Koordinatörü Cansel Poyraz Akyol’dur.

D-Smart: 42. Kanal 
Tivibu: 50.Kanal

haber global



ekrem imamoğlu

ekrem imamoğlu fox tv canlı yayın

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Çerkes Sürgünü' paylaşımı

Artık bir Ekrem İmamoğlu gerçeği var

İmamoğlu: Kişiye, kişillere, adamlara, derneklere, vakıflara, cemaatlere hizmet işi bitti

Ekrem İmamoğlu'nun horon videosu sosyal medyayı salladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.