Ekrem İmamoğlu TV5 Medya Analiz 24 Mayıs Cuma canlı yayın izle

Ekrem İmamoğlu TV5 Medya Analiz 24 Mayıs Cuma canlı yayın izle
23 Haziran'da Binali Yıldırım ile gireceği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışından galip ayrılmak isteyen Ekrem İmamoğlu TV5'te yayınlanan Medya Analiz programında Yıldıray Oğur'un soruların yanıtlayacak. Ekrem İmamoğlu TV5 24 Mayıs Cuma canlı yayını ile ilgili detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bugün 23 Haziran seçimlerine yönelik yol haritasını açıklayan Ekrem İmamoğlu son bir ay kala televizyon röportajlarını sürdürüyor. İmamoğlu dün akşam da Halk Arenası'na katılmış ve Uğur Dündar'ın sorularını yanıtlamıştı. Bu akşam ise TV5 kanalında Yıldıray Oğur'un konuğu olacak. Sevenlerinin, partililerinin, 16 milyon İstanbullunun ve siyasetle ilgilenen herkesin merakla beklediği programa dair canlı yayın bilgileri haberimizde.

Ekrem İmamoğlu TV5'e kaçta çıkacak?
Gündeme dair açıklamaları kritik önem taşıyan Ekrem İmamoğlu saat 22.00'de TV5'de canlı yayınlanacak Medya Analiz programında Yıldıray Oğur'un sorularını yanıtlayacak.

TV5 hakkında
TV5 uydudan, D-Smart ve internet üzerinden yayın yapmaktadır. TV5, Necmettin Erbakan'ın lideri olduğu Milli Görüş adlı siyasi ve toplumsal harekete yakınlığıyla bilinmektedir. İlk kurulduğunda genel yayın yönetmenliğini iletişimci akademisyen ve yazar Yusuf Kaplan yapmıştır. Bu ilk dönemde kanal, nitelikli ve kaliteli pek çok program hazırlamıştır. Yusuf Kaplan, kanal sahiplerinin beklediği şekilde siyasi propagandaya yer vermediği gerekçesiyle yayın yönetmenliğinden alınmıştır. Kanal, İlk dönemde kullandığı logosunu değiştirmiş ve halen kullanılan logoya geçmiştir. TV5'in binası ve stüdyoları Sefaköy Milsan Tesislerinde yer almaktadır. Son 13 yıldır TV5 Genel Koordinatörü olan Mustafa Geçer'den sonra "1 Mart 2017" tarihi itibarıyla Millî Gazete ile yönetimleri birleşti. Yeni yayın dönemi Millî Gazete yönetiminde devam ediyor.

tv5 frekansları




ekrem imamoğlu

ekrem imamoğlu fox tv canlı yayın

Ekrem İmamoğlu'ndan 'Çerkes Sürgünü' paylaşımı

Artık bir Ekrem İmamoğlu gerçeği var

İmamoğlu: Kişiye, kişillere, adamlara, derneklere, vakıflara, cemaatlere hizmet işi bitti

Ekrem İmamoğlu'nun horon videosu sosyal medyayı salladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.