Esra Erol'da Tolga'nın babası Mustafa bulundu! Nilay ne yaptı?

Esra Erol'da Tolga'nın babası Mustafa bulundu! Nilay ne yaptı?
Esra Erol'da 22 Nisan Pazartesi günü yayınıyla 30 senelik hasrete son verdi. Tolga'nın babası Mustafa Bey bulundu, Arzu isyan etti.

Türkiye'nin gündemine oturan Tolga ve Nilay'ın ilişkisinde kritik bir dosya daha açılmış, Tolga ile Arzu'nun babasının öldüğü iddia edilmişti. Nevin Hanım ısrarlı öldüğünü anlattığı ancak sonrasında geri adım attığı Mustafa Bey'in izi  bulundu. Yayında herkes şoke olurken Arzu isyan etti. Kendi çocuğuna bu durumu anlatsa yakasına yapışacağını dile getiren Arzu, babalarının aynı olup olmadığını da sordu.

Esra Erol'un programı bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Mustafa Bey hakkında süren araştırmalar sona erdi. İki kardeşin babası bulundu ancak şimdi de babalarının aynı olup olmadığı sorgulanıyor. Esra Hanım; 'DNA testinde her şey ortaya çıkar. Mustafa Bey de her şeye hazır olduğunu ve sahip çıkacağını söyledi' dedi.


esra erol'da tolga'nın babası kim

Tolga: Anneme kızarım
29 yıldır annesinin gerçeği söylemediğini ve zaman zaman itiraf etmeye yakın olmasına rağmen anlatmadığını anlatan Tolga, eğer bu kanıtlanırsa Nevin Hanım'a kızacağını söyledi. Herhangi bir duygusu olmadığını ve tanımadığı birini sevemeyeceğini ifade etti. Yayında Nilay da şoke oldu.

tolga dna testi







tolganın babası

esra erol adem ayşegül kaya

esra erol'da nilay tolga





esra erol'da nilay tolga

nilay tolga

HASAN COŞKUN ESRA EROL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.