Flaş! Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu açıklandı: Öldürüldü!

Flaş! Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu açıklandı: Öldürüldü!
Türkiye'nin merak ettiği Nazmiye Oruçoğlu'nun DNA testi sonucu açıklandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Ekim Pazartesi günü yayınında öldürüldüğü açıklandı. Peki Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü? İşte detaylar...

Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu belli oldu. Üç erkek üzerinde yoğunlaşan şüphelerde sona gelindi. Yüksel Bey ile görülen Nazmiye Oruçoğlu'nun akıbeti merak ediliyordu. Oğlu Serhat'ın babasıyla girdiği ev konusu sebebiyle öldürülebileceği dile getirilmişti. Sevgilisininden de şiddet gördüğü öne sürülmüştü. Kimin öldürdüğü konusundaki çalışmalar sonuç verdi.

Cendere yolundaki kadın cesedi Nazmiye Oruçoğlu'na mı ait? Genç kadın kaybolmasının 50. gününde akıbeti belli oldu. Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü. DNA testi sonucunda cesesdin Nazmiye Oruçoğlu'na ait olduğu açıklandı. Hurda otobüs içerisinde bulunan kadın cesedi üzerine yapılan araştırmalarda genç kadın öldürüldü.

nazmiye oruçoğlu

müge anlı ile tatlı sert

nazmiye oruçoğlu öldürüldü müge anlı ile tatlı sert

Ablası ve ağabeyi de yaptığı açıklamada yüzünden tanıyamadıklarını ve onun olmaması için dua ettiklerini söyledi. Bu sözlerle birlikte harekete geçildi. Kan örnekleri alındı. Yüksel Bey ile Nazmiye Oruçoğlu'nu son gören akrabanın aracı incelemeye alındı. Cendere yolunda da sinyal veren telefonun araştırması yapıldı. Eyüpsultan'da bulunan ceset Nazmiye Oruçoğlu'na ait. Yüksel Bey'in Kastamonu'dan bağlandığı yayında sürekli olarak reddettiği iddiaların ardından yaşanan bu gelişme sonrası neler olacağı merak ediliyor.


Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Ekim 2018 Pazartesi Yayını Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü


Esenyurt'ta yaşayan ve Çağlayan Adliyesi'nde son olarak sinyal veren telefonu üzerinden araştırılan Nazmiye Oruçoğlu'nun öldürüldüğü açıklandı. Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.