Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Ekim Pazartesi Yayını İzle | Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü mü? Son dakika!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Ekim Pazartesi Yayını İzle | Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü mü? Son dakika!
ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Ekim Pazartesi yayını izle! Müge Anlı'nın sunduğu programda Nazmiye Oruçoğlu hakkında flaş detaylar verilecek. DNA testi sonucunda Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü mü yoksa o değil mi? sorusunun yanıtı aranacak. İşte bugün yaşananlar...

Müge Anlı canlı izle! Hafta içi ekranlara gelen yayınlarıyla Türkiye gündemine damga vuran Müge Anlı pazartesi yayınlanan ilk canlı yayınla televizyonlarda yine boy gösterdi. Başarılı gazetecinin uzun süredir kayıp olan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu hakkında yaptığı araştırmalar sonuç vermeye çok yakın. Son olarak Çağlayan'dan Büyükçekmece'ye gitmek için yola çıktığı öğrenilen genç kadının ardından Cendere yolunda bulunan cesetin kendisine ait olup olmadığı konusunda çalışmalar yapıldı. Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu açıklandı mı? sorusunun da sürekli sorularak yanıt arandığı bu kritik günde önemli bilgiler verilecek gibi görülüyor.

İki eski eş, bir sevgili...
Nazmiye Oruçoğlu eylül ayından bu yana kayıp ve telefonu en son Çağlayan Adliyesi'nin yakınlarında sinyal vermişti. Esenyurt'taki evinde oğlu ile birlikte oturan gayrimenkul kadının akıbeti için iki evlilik yaptığı eşleri ve ilişkisi olduğu sevgilisi üzerinde şüpheler vardı. Programa katılanlar yaptıkları açıklamalarla sürekli olarak Yüksel Bey'i işaret etti. Son olarak bir kişiyi de yanlarına alarak Büyükçekmece'ye gitmek için bir araya geldikleri öğrenilen Nazmiye Oruçoğlu ve eski eşi Yüksel Bey'den sonra genç kadından haber alınamadı. Bunun üzerine de en büyük şüpheli olarak Yüksel Bey görülüyor. Yüksel Bey Nazmiye Oruçoğlu'nu öldürdü mü? sorusunun cevabı bugün belli olacak gibi.

nazmiye oruçoğlu öldürüldü

Nazmiye Oruçoğlu'na ne oldu?
Müge Anlı ile Tatlı Sert'i izleyen herkes Cendere yolunda bulunan kadın cesedinin Nazmiye Oruçoğlu'na ait olup olmadığını merak ediyor. Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu 29 Ekim Pazartesi günü açıklanacak mı? sorusunun yanıtı merak edilerek yayın izleniyor. Müge Anlı'nın sunduğu programda son olarak eski eşi Yüksel Bey ile Büyükçekmece'ye gitmek için yola çıktığı öne sürülen gayrimenkul zengini kadının eski eşleri ve son sevgilisiyle sorunlar yaşadığı anlaşılmıştı. Ancak tüm gözler Yüksel Bey'de. Kendisi de verdiği röportajda ne gişelerden geçtiğini ne de Büyükçekmece'ye gittiğini açıkladı. Bugün haftanın son programı olması sebebiyle DNA testi sonucu açıklanma ihtimali bulunuyor.
 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Ekim 2018 Pazartesi Yayını | Nazmiye Oruçoğlu, Gürsel Selam, Seher Akyüz


Müge Anlı 29 Ekim Pazartesi yayınında neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu açıklandı mı? Gürsel Selam'ı kim kaçırdı? Son dakika haberleri... Seher Akyüz ve çocukları nerede? sorularının cevabı araştırılıyor. Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.