Güven Bana Aleyna kimdir? Aleyna Akbulak yaşı, mesleği ve Instagram

Güven Bana Aleyna kimdir? Aleyna Akbulak yaşı, mesleği ve Instagram
ATV ekranlarında yayınlanan Güven Bana yarışmasında güzelliği ile dikkat çeken Aleyna Akbulak günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki Güven Bana Aleyna kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri haline gelen Güven Bana'da her hafta konuk olan yarışmacılar para ödülü kazanmak için mücadele ediyor. İki kişinin birbirine güven duymasına dayalı bilgi yarışmasında bu akşam Aleyma Akbulak da yarışanlar arasındaydı. Programa güzelliği ile damga vuran gen. yarışmacı hakkındaki bilgiler de araştırmalar başladı. Kendine güvenen ve hazır cevap olan Aleyna Akbulak'ın hayatına dair detaylar bu sayfada...
 


Aleyna Akbulak kimdir?

Yemekteyiz yarışmasına katılan Aleyna Akbulak alımlı görünümüyle dikkat çekiyor. 22 yaşındaki genç yarışmacı hakkında bilgiler araştırılıyor. Kars Sarıkamışlı olan Aleyna Akbulak özel bir üniversitede öğrenci ve bekar.


aleyna akbulak fotoğrafları


Aleyna Akbulak daha önce hangi programa katıldı?

Yarışmayı izleyen bazı seyirciler Aleyna Akbulak'ı daha önce ekranlardan da hatırlıyor. Aleyna Akbulak Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz'e katıldı.
 

yemekteyiz aleyna akbulak


GÜVEN BANA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


ATV ekranlarına yayınlanan Güven Bana yarışması başvuruları araştırılıyor.

Güven Bana yarışmasına katılmak için başvuru formunu eksiksiz doldurup göndermeniz gerekiyor. Başvuru formunda kişisel bilgileriniz, iletişim ve adres bilgileriniz isteniyor. Ayrıca hobileriniz de soruluyor. Sevdiğiniz filmleri, kitapları, programları, bildiğiniz yabancı dilleri, yurt dışı gezilerinizi yazmanız gerekiyor. Formu eksiksiz doldurmak zorunlu.
 


GÜVEN BANA YARIŞMA FORMATI NEDİR?


Yarışmaya katılan 2 yarışmacı 1.000.000 TL'lik ödülü paylaşıyorlar. Ancak bu büyük ödülü sadece bir yarışmacı da alabiliyor. Yarışmada sorular soruluyor. Bu sorular doğru cevaplandırıldıkca ödül giderek artıyor. Yarışmanın bazı anlarında isteyen yarışmacı butona basıp yarışmadan ayrılarak bütün parasını alacak. İşte bu yüzden güven çok önemli. Ancak butona basan kişi ödülü düşük bir şekilde alacak. Bu yüzden de butona basma işi pek cazip gelmiyor. Bundan dolayı gerilim artıyor. Yarışmacılar ya birbirine güvenip karşılıklı para kazanacaklar ya da ikisi de kaybedecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.