Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz sosyal medyayı salladı

Kuaförüm Sensin Aleyna Deniz sosyal medyayı salladı
İki aylık aradan sonra ekranlara dönen Kuaförüm Sensin'in ilk modeli olan Aleyna Deniz, yarışmanın yanısıra sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı. Güzelliğinin yanısıra verdiği tepkiler ve dobra sözleri ile de ilgi odağı haline geldi.

Koronavirüs sebebiyle ara verdiği yayın hayatına pazartesiden itibaren devam eden Kuaförüm Sensin'de yeni dönemin ilk modeli Aleyna Deniz'di. Saadet Dinçer ve Ramazan Arıkan ile yarışmaya katılan güzel model, ilk andan itibaren konuşulmaya başlandı. Jürinin de dikkatini çeken ve güzelliğiyle tüm program boyunca ön plana çıkarılan Deniz, Instagram'da da takipçisini artırdı.

İlk gün Muammer Ketenci'nin eleştirileri sonrasında gözyaşlarına hakim olamayan 20 yaşındaki model, Sebile Hanım'dan tam not aldı. İkinci gün ise takım arkadaşı Ramazan Arıkan ile dans etti. Saadet ile de arasında telefon tartışması yaşandı. Kuaförünün kendisini aramadığını ifade eden Aleyna'ya karşı Saadet Hanım'ın kıskanç tavrı tepki çekti. Sosyal medya kullanıcısları ise kendisine destek mesajları gönderdi. 

Kuaförüm Sensin model Aleyna Deniz kimdir? Boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

kuaförüm sensin aleyna deniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.