Kuaförüm Sensin Cihan Özdemir kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Cihan Özdemir kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in yeni haftasından itibaren yarışacak olan kuaförü belli oldu. 9 Mart Pazartesi başlayacak maratonda Cihan Özdemir birincilik mücadelesi verilecek. Peki Cihan Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve hayatına dair bilinmesi gereken tüm bilgiler haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha geride kaldı. Birinciliği Hayat Bölükbaşı ve Özlem Kurt'un elde ettiği yarışmadan Metin ve Azize Kendir elendi. Yayının ardından yeni haftanın fragmanında yarışmacılar açıklandı. Buna göre Metin Kendir'in yerine gelecek isim Cihan Özdemir oldu. Peki Caihan Özdemir kimdir? Instagram hesabı ve kariyerine yönelik bilgiler haberimizde yer almaktadır.
 


Cihan Özdemir kimdir? 

1985 İstanbul Bakırköy doğumlu. Aslen Elazığlı. Meslek hayatına 1999 senesinde semtinde bulunan küçük bir kuaför salonunda başladı. İlerleyen süreçte ailesininde desteği ile çeşitli eğitimler alarak profesyonel meslek hayatına adım attı. İstanbul un önde gelen salonlarında mesleki kariyerine devam ederken bir yandan mesleki gelişim ve işletme eğitimleri alarak kendine ait bir salon açtı. Son 5 senedir İstanbul Beylikdüzü Beykent'te kendi salonunu çalıştırmaktadır. Life Kuaför Beylikdüzü’nü 2016’nın nisan ayında Beylikdüzü Beykent’te hizmete sundu. Sektöründe lider olma yolunda ilerlemeler kaydederek müşteri odaklı ve kaliteli hizmet anlayışıyla kuaför, güzellik ve tesettür bölümleri ile müşterilerini ağırlamaya devam etmektedir. Life Kuaför Beylikdüzü adresi Adnan Kahveci, Mimar Sinan Cd. No:7 D:1, 34528 Beylikdüzü/İstanbul'dur. Telefon numarası 02128555262'dir.

Kuaförüm Sensin Canan Adın


Cihan Özdemir Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'e katılan yarışmacıların sosyal medya hesapları da merak edilerek araştırılıyor. Özellikle de Instagram. Yarışmacıların paylaştıkları fotoğraflara yüksek sayıda beğeni ve yorum yağıyor. Cihan Özdemir Instagram hesabında şu an 7 bin 958 kişi tarafından takip ediliyor. Kendisi ise bin 215 hesabı takip ediyor. Siz de @lifekuafor_beylikduzu adresinden genç makyöze ulaşabilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Cihan Özdemir kimdir?

Kuaförüm Sensin Canan Adın kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.