Kuaförüm Sensin'in aşıkları Aslı Yazar ve Hasan Ağın kapıştı!

Kuaförüm Sensin'in aşıkları Aslı Yazar ve Hasan Ağın kapıştı!
SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının sevgilileri Hasan Ağın ve Aslı Yazar, programda ciddi bir tartışmaya girdi. Sinirlerin gerildiği anlarda yaşananlar ikilinin hayranlarını da üzdü.

Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına toplayan Kuaförüm Sensin'de bugün de rekabet had safhadaydı. Yarışmaılar spor şıklığına uygun kıyafet seçiminin ardından saç ve makyaj tasarımlarıyla performanslarını ortaya koydu. Ardından da puanlama gerçekleşti. Ancak güne Hasan Ağın ve sevgilisi Aslı Yazar'ın tartışması damga vurdu. Çiftin arasındaki 'seçim' konusu büyüdü. Stüdyoda gergin anlar yaşandı.
 


Sonuncu oldular

Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar ve jürinin verdiği puanlarla günün sıralaması belli oldu. Bugün İsmihan Çetin ve Abdullah Sezer önemli bir farkla günü lider bitirdi. İkinci sırada ise Zeynep Uykan ve Özlem Ürek vardı. Üçüncü olan Hasan Ağın ile Buse Şimşek'ten sonra son sırada Aslı Yazar ile Taner Güneri yer aldı. Tasarımı beğenilmeyen Taner ve Aslı sosyal medyada da çok konuşuldu. Modelleri Betül Gündoğar'a yaptıkları tasarım tartışma konusu oldu.

kuaförüm sensin aslı yazar


Bu ilişkiyi sakız etmeyeceğim!

Bir süredir aşk yaşayan Hasan Ağın ve Aslı Yazar'ın birlikteliği dolu dizgin ilerliyor. Zaman zaman birbirleriyle atışsalar da ilişkileri izleyenler tarafından benimsenmişti. Ancak bugün yaşananlar herkesi şoke etti. Hasan Ağın'ın sevgilisi yerine Buse'yi tercih etmesi güzel makyözü çileden çıkardı. 'İlişikim de şunların ağzına sakız oldu ya sana da yazıklar olsun' çıkışı yapan Yazar'a karşı Hasan Ağın ise; 'Ailemden birini ne Aslı'ya ne de başkasına satmadım, satmam, satmayacağım' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum