Kuaförüm Sensin İsmihan Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin İsmihan Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
SHOW TV'nin öğle kuşağındaki meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Programın yeni kuaförü İsmihan Çetin olarak açıklandı. Peki Kuaförüm Sensin İsmihan Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmacılarından biri olarak değerlendirilen Kuaförüm Sensin'de dün 38. hafta sona erdi. Yarışmacılar yılbaşında bir günlük ara verseler de performansları ile tam not almayı başardılar. Cuma gerçekleşen finalde bir takım yarışmaya veda etti. Üst üste kazandıkları birinciliklerle izleyicilere becerilerini defalarca kanıtlayan Tayfun Ateşoğlu ve Serap Varol elendi. Yerlerine ise pazartesi günü yeni bir takım gelecek. Kuaför koltuğuna oturacak isim İsmihan Çetin olarak açıklandı. İzleyiciler de dün yayınlanan yeni hafta fragmanı sonrası İsmihan Çetin kimdir? sorusunu sorarak yanıt aramaya başladı. Detayları sizler çin derledik.
 


Kuaförüm Sensin İsmihan Çetin kimdir?

Kuaförüm Sensin'in 6 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan yeni haftasında kuaförlükteki hünerlerini sergileyecek isim olan İsmihan Çetin daha önce de bu arenada ter döktü. İki hafta yarışmada kalan ve ardından elenen İsmihan Hanım aslen Konyalı. Kendisine ait bir kuaför salonu var. Şubat ayında açtığı şubesinde müşterilerine hizmet veriyor. Daha önce Alev Işık ile katılmıştı ancak bu kez partneri Abdullah Sezer oldu. Ayrıca kuaför bir aileden geliyor. Üniversite mezunu. 4 yaşında bir kızı var. 3 yıl spikerlik yaptı.

ismihan çetin


İsmihan Çetin Kuaför Salonu

Yarışmanın yeni kuaförü olan İsmihan Çetin'in kendisine ait salonu var. Nerede olduğunu merak ediyorsanız adresi İhsaniye, Kazım Karabekir Cd. No:72/A D:No:72/A, 42050 Selçuklu/Konya. Telefonu ise 0554 608 37 10. Eğer Konya'da oturuyor ve kendisinden hizmet almak istiyorsanız yol tarifi de aşağıdaki ekranda bulunmaktadır.


Kuaförüm Sensin İsmihan Çetin Instagram hesabı

Pazartesiden itibaren yeniden Kuaförüm Sensin arenasında yarışacak olan İsmihan Çetin Instagram'da da bir hayli aktif. Hem kendisine hem de mesleğine dair pek çok fotoğraf paylaşan genç yarışmacının 11 binden fazla takipçisi bulunuyor. Paylaşımları da kendisini takip eden kadın takipçilerden oldukça yoğun ilgi görüyor. Kendisini @ismihancetinn hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum