La Casa De Papel'de keskin nişancının ateş ettiği Nairobi öldü mü?

La Casa De Papel'de keskin nişancının ateş ettiği Nairobi öldü mü?
Profesör ve ekibinin darphane soygunundan sonra altın rezervine göz koyduğu soygun ile karşımıza geldiği La Casa De Papel'in 3. sezonu yayınlandı. Dizinin final bölümünde bir keskin nişancı tarafından vurulan Nairobi'nin akıbeti araştırılıyor. Peki Nairobi öldü mü? İşte detaylar...

Hayranlarının büyük bir sabırsızlıkla beklediği La Casa De Papel 3. sezonu ile 19 Temmuz'da yayınlandı. Netflix üzerinden milyonlarca kullanıcıya erişen ve izleme oranları da çok iyi bir seviyede olan dizide bu kez Rio'nun kurtarılması için yeni bir soygun planlanmıştır. Profesör, Berlin ve Palermo ile birlikte sevgilisi Raquel'i de alıp her şeyi hazırlar. Her senaryo ve olasılık üzerinden defalarca geçilir. Dizinin 3. sezonunda altın rezervlerini hedef alan soygunda Nairobi belki de hayatının en mutlu anında vuruldu. Tepedeki bir keskin nişancının ateş etmesinin ardından kanlar içinde yerde kalan Nairobi'ye Helsinki ilk müdahaleyi yaptı. Peki Nairobi yaşıyor mu?

La Casa De Papel 3. sezon özeti
Rio ve Tokyo soygun sonrası gittikleri yerde mutlu bir şekilde yaşarlar. Aradan geçen süre zarfında Tokyo'nun özgür ve serbest ruhu baskın bir hal alır. Adadan ayrılmak isteyen sevgilisine iletişim için telefon veren Rio ise en büyük hatasını yapar. İlk aramasında takibe takılan cihazlar üzerinden yapılan tespitler sonucu Rio yakalanır. Tokyo ise arkasındaki polis ordusuna rağmen kaçmayı başarır. Soluğuda profesörün yanında alır. Ekip yeniden toplanır. Hem de takviyelerle. Raquel artık Lizbon'dur. Palermo da ekibe dahil olmuştur. Bogota ve Marsilya da diğer üyelerdir. Profesör ve sevgilisi teknoloji üssünü kurarlar ve ekibi yönlendirmeye başlarlar. Yaşanan her olayı anbean izleyen ikili polis merkezinin telefonları toplatmasıyla birlikte dezavantaja geçse de arayı kapatır. Kilolarca altını eriten ekip yapılan saldırılara da aynı şekilde cevap vermektedir. Son olarak kapının kırılması yönünde alınan kararda iki bazuka ile bir tank patlatıldı. Sezonun dikkat çeken karakteri Sierra gönderdiği ayı ile Nairobi'yi hedef aldı. Zaafından yararlanmak isteyen Sierra bunun üzerine bir de oğlu Axel'i gösterme vaadi ile onu etkiledi. Cam önüne geldiği sırada uzun menzilli bir sniperdan çıkan kurşunla yere yığılan Nairobi'nin yaşayıp yaşayamayacağı da şimdiden öğrenilmek isteniyor. Raquel'in tutuklanması da herkesi şaşırtı. Şimdiden diziden ayrılacak mı? sorusu sorulmaya başlandı. Onu da farklı bir haberimizde ele alacağız.

la casa de papel lizbon

La Casa De Papel Nairobi öldü mü?
Profesör ve ekibi 3. sezonda büyük bir darbe aldı. Hem Nairobi Hem de Raquel'in ölümle burun buruna gelmeleri yara açtı. Özellikle profesör öldürüldüğünü zannettiği sevgilisi Raquel'in kısa süre içerisinde yasını tuttu. Helsinki Nairobi'yi kaybetmemek için her şeyi yaptı. Tokyo ve diğer ekip üyeleri de adeta dağıldı. Nairobi'yi hayatta tutmak için her şey seferber edildi. Nairobi her ne kadar sert görünse de duygusal bir insan. Dizide pek çok kez gördük. La Casa De Papel'i bu kadar popüler hale getiren isimlerin de başında geliyor. Diziden ayrılma ihtimali en azından şu anda yok gibi görünüyor.

la casa de papel raquel diziden ayrılacak mı

La Casa De Papel hakkında
La Casa De Papel Álex Pina tarafından İspanya'daki Antena 3 kanalı için yaratılan bir soygun dizisi. 2 parça halinde yayınlanan tek sezonluk bir dizidir. 2 Mayıs 2017'de ilk kez yayınlanmış, 23 Kasım 2017'de sona ermiştir. Úrsula Corberó, Paco Tous ve Alba Flores gibi oyuncular oynamaktadır. İki sezondan oluşan dizinin ilk sezonunun süreleri yeniden düzenlenerek 9 bölümden 13 bölüme çıkartılmıştır ve 25 Aralık 2017'de Netflix'e eklenmiştir.

la casa de papel 4. sezon ne zaman yayınlanacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.