Müge Anlı'da Edanur Gürbüz evine dönecek mi?

Müge Anlı'da Edanur Gürbüz evine dönecek mi?
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 3.5 aydır ailesinden uzak olan Edanur Gürbüz evine geri dönecek mi? Şok detaylar haberimizde.

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında 18-19 Aralık tarihlerinde önemli bir konu işlendi. Muhtemelen bugün de işlenmeye devam edecek. Büyükçekmece'de ikamet eden Gürbüz ailesinin kızı Edanur 3.5 ay önce borçları sebebiyle evden kaçtı. 2 bin liralık kredi kartı borcunun yanısıra farklı borç kalemlerinin de olduğu öğrenilen Edanur'un annesi Zeynep Gürbüz'ün annesi canlı yayında Müge Anlı'dan yardım istedi.

Programda kayıplarını arayan aileler eğer süre uzunsa genelde kötü haberler alıyor. Ancak Gürbüz ailesi şanslı olan taraftaydı ve Zeynep Hanım Edanur ile görüşme fırsatı yakaladı. Gözyaşları içerisinde kızının dönmesini isteyen Zeynep Gürbüz hayır yanıtı ile yıkıldı. Ağlayan ve ardından bayılan Zeynep Hanım'a Şevki Bey müdahalede bulundu, reklam araya girdi. Müge Anlı da Edanur'a sitem etti.

Yayına çıkmanızı istemiyorum
Edanur dün telefon bağlantısında annesine tepki gösterdi. Yayına çıkmasını istemediğini ve bir süre sonra kendileriyle görüşeceğinin sözünü veren Edanur, telefonlarına 24 saat ulaşılabileceğini ancak kimseyi suçlayıp zan altında bırakmamalarını istedi. Zeynep Hanım da kızını almadan yayından ayrılmayacağını dile getirdi.

EDANUR gürbüz müge anlı

Evimi satarım borcunu öderim
Zeynep Gürbüz kızı Edanur Gürbüz'ün geri dönmesini istediğini defalarca tekrarladı. 'Aç yatarım, açıkta yatarım ama kızımın borcunu öderim. Para gelir ama kızım gelmez. Babası da dönmesini istiyor' açıklamasında bulunan acılı annenin hasreti bakalım bugün dinecek mi...

edanur gürbüz

Müge Anlı Whatsapp İletişim Numarası
Edanur Gürbüz ile ilgili olarak Büyükçekmece, Beylikdüzü ve civarı ilçelerde bilgisi olanların Müge Anlı ile Tatlı Sert Whatsapp Hattı ile irtibatı geçmesi de isteniyor. Müge Anlı'nın programına 05353655252 numaralı telefondan Whatsapp aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.