Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül Cuma Yayını | Haydar Bey Nursel Doğan ve Deniz'i öldürdü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül Cuma Yayını | Haydar Bey Nursel Doğan ve Deniz'i öldürdü mü?
ATV'de her sabah yayınlanan ve gündemi belirleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 28 Eylül Cuma günü yayınlanan bölümü başladı. Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in kaybolması konusundaki araştırmalar devam ediyor. Canlı yayını ve tekrar yayını izlemek isteyenler için adres de haberimizde.

Türkiye kaybolan iki kişinin ardından yaşananları konuşmaya devam ediyor. Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in en son Balıkesir'de görüldüğü iddia edilmiş ve bir gece kulübünde çalıştıkları öne sürülmüştü. Bugün başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te önemli konuşmalar yapıldı. Dün telefonla yayına katılan Haydar Sırça isimli vatandaş bugün stüdyoya geldi. Progamın ilk anlarından itibaren konuşmaya başlayan Haydar Bey; 'Ben iyi bir eş, iyi bir sevgili ve iyi bir iş adamı olamadım. Eğitimsizlik diyelim. Eşimden çok özür diliyorum. Kendisi benim ikinci eşim. İlki hayatını kaybetti. Borç para karşılığında evlendim. Benden 12 yaş büyüktü. İnkar etmiyorum. Nursel'i seviyorum. İlk başta akrabam dedim. Böyle ifade verdik.' dedi.

müge anlı ile tatlı sert 11 ekim

haydar sırça atv müge anlı ile tatlı sert


hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

Evli ama ilişkisi var!


Haydar Bey Hanife Hanım ile evli olduğu zamanlarda Nursel Doğan ile birlikte olduğunu ve ilişki yaşadığını itiraf etti. Nursel Doğan'a 4 bin lira verdiğini belirten Haydar Bey sonrasında Doğan'ın Gümüşhane'ye gittiğini söyledi. İki tarafın da yüksek tansiyonlu konuşmalar yaptı. Ayrıca Haydar Bey çocukları olması halinde Nursel Doğan'a ev alacağı konusunda söz vermiş. Çocuk olması için de tüp bebek tedavisine başvurmuşlar. Nursel Doğan ile ilişkisi olduğu sürenin 8 seneye ulaştığını belirten ablasına karşılık olarak Haydar Bey ise 4 sene lik birlikteliklerinde toplam 3-4 ay vakit geçirebildiklerini kaydetti.


Yasal olmayan doğum çabası!


Haydar Bey ve Nursel Doğan'ın tüp bebek uygulamasının yasalara uygun olmadığı, aşılamanın da yapılamadığı açıklandı. Ayrıca taşıyıcılık anne gibi durumların da ülkemizde illegal olduğu konusunda telkinde bulunuldu. Haydar Bey de 'Babalık hakkı verdiğiniz zaman yasal oluyormuş. Doktor öyle dedi' sözleriyle kendini savundu. Arif Bey de Nursel Doğan'ın ailesine tepki gösterdi.


 


Almanya'daki konuk kritik rol oynadı


Almanya'dan bir seyirci bağlandı. İsmini vermeyen bir kadın Haydar Bey sürekli olarak birilerini aldatıyordu. Nursel'i da aldatıyordu. Müge Anlı da bu sorular iddiasına; 'Abi sen de burada kendini acındırıyorsun ama onu da mı aldatıyorsun?' diye sordu. Haydar Bey de 'Ben karımı zaten aldatıyordum. Daha kimi aldatayım. Nursel'i da karımla aldatıyorumdur' dedi. Almanya'dan katılan kişi Nursel Doğan'ın aklına Deniz'in girdiğini öne sürdü. Deniz doktor karşısında soyununca her şey ortaya çıktı.


Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül Cuma yayını! Nursel Doğan nerede?


Türkiye'nin gündemini belirleyen olayları ele alan yayınlarıyla ekranlara gelen Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert'in 28 Eylül Cuma günü yayınını ve tekrarını www.atv.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Android ve iOS uyumlu telefonlarınızdan da seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.