Sedanur Güzel'in öldürülmesiyle ilgili Himmet Uç gözaltına alındı!

Sedanur Güzel'in öldürülmesiyle ilgili Himmet Uç gözaltına alındı!
Kars'ın Kağızman ilçesinde öldürülen Sedanur Güzel'in ardından devam eden soruşturma kapsamında Himmet Uç gözaltına alındı. Peki Himmet Uç kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin yasa boğulduğu ve büyük tepki gösterdiği Sedanur Güzel'in öldürülmesi hakkında yürütülen soruşturmada çelişkili ifadelerinden şüphelenilen Himmet Uç'un gözaltına alındığı açıklandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 25 Eylül 2018 Salı günü yayınlanan programında yapılan açıklamada dün Uç'un gözaltına alındığı dile getirildi.

Himmet Uç sürekli olarak Sedanur Güzel'in kaybolduğu gün hakkında 'Hatırlamıyorum' açıklaması yapıyor, kendisine yöneltilen suçlamaları; 'Bana kanınızı bulaştırmayın. Benden uzak durum' ifadeleriyle savuşturmaya çalışıyordu.

sedanur güzel

müge anlı ile tatlı sert sedanur güzel 26 eylül 2018 çarşamba yayını

Sedanur Güzel'i Himmet Uç mu öldürdü?


Himmet Uç'un şüpheli konuma gelmesini sağlayan ifadelerden biri de eldiven ve şapkaydı. Sürekli olarak öne sürülen ifadelere 'iftira' savunması yapan Uç dün polis tarafından gözaltına alındı. Böylece Uç, Ertan B.'den sonra gözaltına alınan ikinci isim oldu.

himmet uç
 

Konuşamamıştı


Siyah eldivenin işlenmeye başlandığı sürede Müge Anlı'nın 'Siyah eldivenin var mı yok mu?' sorusuna da tereddütlü ve garip şekilde cevap veren Uç, bir kez daha şüpheleri üzerine çekti.
 

Müge Anlı açıkladı


Başarılı sunucu Müge Anlı Gayrettepe Emniyet Müdürlüğü'nden otellerine gelinerek Himmet Uç'un gözaltına alındığını açıkladı. Anlı Uç'un polisleri karşısında görünce şoke olduğunu ve bunun karakterinden kaynaklandığını düşündüğünü dile getirdi.


himmet uç gözaltı

Himmet Uç: Suçsuzum


Gözaltına alınması sonrasında Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine konuşan Himmet Uç; 'Suçsuz günahsızım. Söyleyecek bir şeyim yok. İlgim ve alakam kesinlikle yok. Bir şey söylemeyeceğim. Ben bu işi yapamam. Günahsız insanım. Uzaktan yakından ilgim yok bu işle. Adalete güveniyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.