Tuncer Ustael Meryem Tahnal'ı öldürüp gömdü mü

Tuncer Ustael Meryem Tahnal'ı öldürüp gömdü mü
Meryem Tahnal'ın cesedinin arandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında flaş bir açıklama geldi. Tuncer Ustael ile aynı koğuşta kaldığını söyleyerek yayına bağlanan bir kişi cinayeti itiraf ettiğini öne sürdü.

Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili olarak kazı çalışmalarının devam ettiği Meryem Tahnal hakkında şok bir telefon bağlantısı gerçekleştirildi.

Müge Anlı'nın programına bağlanan bir kişi, dosyanın ele alındığı dönemde bir hafta cezaevinde kalan Tuncer Ustael'in koğuşunda yattığını söyleyip çarpıcı ifadeler kullandı.

Ustael'in cezaevi arkadaşı; 'Burada geçici ceza alanlar kalıyor. H.T. adında bir inşaat şirketi sahibi. Tuncer Ustael bunları itiraf etti. idare elimizden aldı can güvenliği olmadığı için. Meryem'in fuhuş yaptığını, kendisini de baştan çıkardığını, herkesin sarkıntılık ettiğini öldürdükten sonra gömdüklerini söyledi' dedi.

emine ustael tuncer ustael

Yalanladı
Bugüne kadar pek çok kişinin yayına bağlandığı ve suçlamalarda bulunduğu Tuncer Ustael bu iddiaları da reddetti. Müge Anlı farklı bir kişinin bağlanıp daha detaylı anlatabilmesi için koğuştaki tanıklardan birinin bağlanmasını rica etti.
 




MERYEM TAHNAL ENJEKTÖR MÜGE ANLI

meryem tahnal havva palu atv müge anlı tuncer ustael

meryem tahnal
 

meryem tahnal müge anlı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.