Yemekteyiz'in yeni sezon başlama tarihi resmen açıklandı: 19 Ağustos!

Yemekteyiz'in yeni sezon başlama tarihi resmen açıklandı: 19 Ağustos!
TV8'in yıllardır dillerden düşmeyen programı Yemekteyiz'in yeni sezon başlama tarihi belli oldu. Yarışmanın Instagram hesabından yayınlanan videoda "Yemekteyiz ne zaman başlayacak?" sorusunun cevabı verildi. İşte detaylar...

Sunucu koltuğuna Seda Sayan'ı oturtan Yemekteyiz programında yeni sezon heyecanı başlıyor. Onur Büyüktopçu ile geçen uzun bir sürenin ardından yapılan finalle birlikte izleyiciler büyük bir üzüntü yaşamıştı. Ancak Seda Sayan yılların eskitemediği bir isim olarak evlere misafir olacak, hem eğlendirecek hem de güldürecek. Peki Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak?

Birbirinden iddialı beş yarışmacının evine konuk olunan ve verilen puanlamalarla hafta birincisinin belirlendiği Yemekteyiz için geri sayım başladı. Yine tartışmalı, gergin ve bir o kadar keyifli anlar izleyicileri bekliyor. Özellikle de Seda Sayan gibi bir sununca beklentiler de bir hayli yüksek. TV8 ekranlarında devam edecek olan heyecana siz de ortak olabilirsiniz.

Yemekteyiz'de geçen sezona kimler damga vurdu! İşte 5 isim...

Yemekteyiz yeni sezon ne zaman yayınlanacak?
Yemekteyiz yarışmasının yeni sezonu bayramdan sonraki pazartesi yani 19 Ağustos günü başlıyor. Seda Sayan’ın farklı sunumuyla ekrana gelecek olan program çok eğlendirme konusunda iddialı. Seda Sayan, yine farkını sergileyeceğini fragmanda gösteriyor.

yemekteyiz aleyna akbulak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.