Yemekteyiz Mehmet Sur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Mehmet Sur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
Yemekteyiz Best Of 25-29 Mart yarışmacıları kim sorusu sorulmaya devam ediliyor. Haftanın dördüncü günü yani 28 Mart Perşembe Mehmet Sur yarışacak. Peki Mehmet Sur kimdir, kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? İşte hakkında bilinmesi gerekenler...

Yemekteyiz 25-29 Mart yarışmacıları belirlendi. Haftanın ilk yarışmacısı Mehmet Sur oldu. Daha önce  de pek çok kez televizyon ekranlarında gördüğümüz Mehmet Bey'i unutanlar, tanımayanlar veya yeniden hakkında bilgi öğrenmek isteyenler için bir kez daha tanıtıyoruz.  Başarılı yarışmacı bakalım yarışmada kaç puan alabilecek. Peki Yemekteyiz Mehmet Sur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir?

Yemekteyiz Mehmet Sur kimdir?

 MasterChef yarışmacısı Mehmet Sur 39 yaşında. Küçük yaşlardan itibaren mutfak hayatı ile iç içe olan yarışmacı özellikle İstanbul’da yer alan hotel ve restorantlarda komilik yaparak mesleğe başlamış. Et konularında uzman olan yarışmacı ilerleyen zamanlarda mutfak şefliğine kadar kariyerini tamamlamış. Aynı zamanda instagram fenomeni olan Mehmet şırdan ustası. Şırdancı Mehmet adında instagram hesabı olan Mehmet'in takipçi sayısı her geçen gün artıyor. Kendisini etin uzmanı olarak tanıtan Masterchef Mehmet'in şırdanları yiyenlere damak şöleni yaşatıyor.  Herkesin gariban sandığı Mehmet Sur'un İstanbul Fatih'te büyük bir ocakbaşı restorantı bulunuyor. Yine İstanbul'da bir sakatat dükkanına da sahip olan Mehmet Sur, Masterchef'e katıldıktan sonra iş hayatında atılım da yaptı. Yarışmayla tanınmanın getirisini kara dönüşteren Mehmut Sur , Adapazarı'nda yeni bir ocakbaşı restorant daha açtı.  Evli olan Mehmet Sur ile eşinin 3 çocukları bulunuyor. Mehmet Sur şov dünyasının büyüsünü keşfetmiş bir isim. Masterchef yarışmasından hemen önce TV8'in bir diğer yemek yarışması Yemekteyiz'e katılan Mehmet Sur, orada da masada yumrukla soğan kırması ile dikkatleri çekmişti. Mehmet Sur'un katıldığı tek program Yemekteyiz ve Masterchef de değil. TRT'deki Pelin Çift'in programına defalarca çıkan Mehmet Sur, diğer gündüz kuşağı programlarında da sıklıkla boy göstermiş.

 

Yemekteyiz Best Of 25 Mart 2019 Pazartesi yarışmacısı Esra Aydoğdu kimdir?


yemekteyiz esra aydoğdu kimdir
 

Yemekteyiz Best Of 26 Mart 2019 Salı yarışmacısı Tuğçe Sökesoğlu kimdir?


yemekteyiz tuğçe sökesoğlu kimdir
 

Yemekteyiz Best Of 27 Mart 2019 Çarşamba yarışmacısı meltem Pisboğa kimdir?


yemekteyiz meltem pisboğa

Yemekteyiz Best Of 28 Mart 2019 Perşembe yarışmacısı Mehmet Sur kimdir?

yemekteyiz mehmet sur
 

Yemekteyiz Best Of 29 Mart 2019 Cuma yarışmacısı Ercan Uçar kimdir?


yemekteyiz ercan uçar

Yemekteyiz Mehmet Sur hangi yemekleri hazırladı?

TV8'de yarışmaya başlayan Mehmet Sur'un menüsü haberimizde olacak.

 

Yemekteyiz Mehmet Sur daha önce hangi dizi ve yarışmalara katıldı?

Yemekteyiz'in dördüncü gün yarışmacısı Mehmet Sur daha önce Masterchef'te yarıştı. Pelin Çift ile de programlara katılım sağladı.


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.