Yemekteyiz Yavuz Azap kimdir kaç yaşında nereli ve mesleği

Yemekteyiz Yavuz Azap kimdir kaç yaşında nereli ve mesleği
Yemekteyiz yarışmacıları arasındaki merak edilen isimlerden birine geldi sıra. Yavuz Azap kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir gibi soruların cevabı haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlandığı her bölüm büyük bir ilgiyle izlenen Yemekteyiz'in 10-14 Aralık haftasındaki yarışmacılardan biri de Yavuz Azap oldu. İki erkek yarışmacıdan biri olan Yavuz Azap hakkındaki bilgiler de merak edilmeye başlandı. Pakize Baş'ın yarıştığı illk günde menüyü sert bir dille eleştiren ve üstüne de 'Dayak yemesek iyi' ifadelerini kullanark dikkat çeken Yavuz Azap kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar...

Yemekteyiz Yavuz Azap kimdir?
Pakize Baş gibi Yavuz Azap da aslen Karadenizlidir. Yavuz Azap 44 yaşındadır. Asıl mesleği işletmeciliktir. Aslen Trabzonludur ve iki yıllık evlidir. Şimdilerde kendi kafesini işletiyor.

pakize baş yemekteyiz

pakize baş fotoğrafları

yemekteyiz burak bakkal kimdir

nazmiye akkömür kimdir


yemekteyiz figen yücetepe kimdir

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum