Yemekteyiz Nazmiye Akkömür kimdir kaç yaşında memleketi neresi

Yemekteyiz Nazmiye Akkömür kimdir kaç yaşında memleketi neresi
Puan savaşının korakor olduğu Yemekteyiz yarışmasının en yaşlı üyesi olan Nazmiye Akkömür kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir gibi soruların cevabı bu sayfada.

Öğle sonrasında televizyon izleyicilerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Yemekteyiz yarışmasının en olgun hanımefendisi Nazmiye Akkömür 3. gün marifetlerini sergileyecek. Sadece yemek yapmanın değil birçok bileşenin haftalık puanlamayı değiştirdiği yarışmada Nazmiye Akkömür kimdir sorusu sorularak hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor.

Yemekteyiz Nazmiye Akkömür kimdir?
Yemekteyiz yarışmacıları bu hafta da birbirinden renkli. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla haftaiçi her gün 15.45’te izleyici karşısına çıkan Yemekteyiz yarışması izleyicileri ekran başına kitliyor. Peki yeni yarışmacılardan Yemekteyiz Nazmiye Akkömür kimdir? İşte cevabı…

Nazmiye Akkömür, 66 yaşındadır. Ev hanımıdır. Aslen Rizeli olan yarışmacının 4 çocuğu ve 4 torunu vardır.

pakize baş yemekteyiz

pakize baş fotoğrafları

yemekteyiz burak bakkal kimdir

yavuz azap kimdir

yemekteyiz figen yücetepe kimdir

Yemekteyiz’in konusu ne?
Yemekteyiz programı her gün TV8’de yayınlanmaktadır. Birbirini tanımayan beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (10 bin lira) kazanıyorlar. Türkiye’de yayınlandığı günden itibaren popüler olmaya başlayan program, sosyolog Zafer Yenal’a göre son yıllarda kamusal ve siyaset alanının Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde daralması ve özel alana ilginin artması programı popüler hale getiren en önemli unsurdur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.