Yemin 220. bölüm özeti ve fragmanı - 3 Nisan Cuma

Yemin 220. bölüm özeti ve fragmanı - 3 Nisan Cuma
İlgiyle izlenen Yemin'in yeni bölüm özeti ve fragmanı ile karşınızdayız. Emir ve Reyhan'ın yüzleşmesi ne zaman gerçekleşecek? Kemal ve Reyhan boşanabilecek mi? Cavidan'ın hapse girip girmeyeceği merak konusu. Yemin 220. bölüm özeti başlıyor.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin her geçen gün tanınırlığını daha da artırıyor. Dizi yayınlandıığı ülkelerde de büyük bir izleyici kitlesi oluşturmaya başladı. Azerbaycan'dan İran'a, Rusya'dan Ukrayna'ya, İran'dan Yemen'e kadar binlerce hayranı bulunan dizi bir haftayı daha tamamlıyor. Cuma günü 44. haftasını bitirmek üzereyken yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Peki Yemin'in yeni bölümünde neler yaşanacak? 220. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Cavidan kartı bulacak mı?
Gülsüm ölmeden önce tüm gerçekleri itiraf ettiği videoyu bir karta saklamış, onu da kolyenin içine koyduktan sonra Reyhan'a hediye etmişti. Bıraktığı K harfinin şifresini bulmak için evin her yerinde arayışa başlayan Cavidan, kitaplık, kilim, kiler gibibirçok yere baktı ancak bulamadı. Kolyeye sıranın ne zaman geleceği ise merakla bekleniyor. Eğer bulursa Cavidan bir kez daha hain planlarından yırtacak. Ancak daha önce bir kişinin eline geçerse bu da sonu demek oluyor. Kemal ile Narin gittikleri aile terapistinde nasıl bir rapor alacaklar ve boşanacaklar mı? Hafta sonuna müthiş heyecanla giren dizide yaşanacaklar herkesi ekran başına kilitleyecek.
 

Özge Yağız (Reyhan) Yemin'den ayrılacak mı? Emanet oyuncu kadrosunda var mı?

Yemin 221. bölüm fragmanı izle

Yemin dizisi 221. bölüm izle! Yemin 222. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yemin 221. bölüm özeti ve fragmanı - 6 Nisan Pazartesi








Yemin 219. bölüm fragmanı - 2 Nisan Perşembe

Yemin 219. bölüm izle - 2 Nisan Perşembe

Yemin 219. bölüm özeti ve fragmanı - 2 Nisan Perşembe

Yemin 218. bölüm FRAGMANI

Yemin 218. bölüm izle

Yemin 218. bölüm özeti










yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum